Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállalnátok pénzért erotikus dolgokat, vagy ez már túl gusztustalan? Mik a véleményetek a pénzes dolgokról?
Egy időben vállaltam "eszkort" munkákat, nem vagyok egy tipikus jópasi, szóval nagy karriert nem futottam be, de volt pár pasi, aki kifejezetten engem keresett, mert intelligens voltam és/vagy pont az esete voltam. Sok mindent megbántam az életem során, meg sok minden miatt furdal a lelkiismeret, de emiatt pont nem. :D Sőt, nekem kifejezetten tetszene most is, hogy ha lenne egy kis plusz bevételem, saját biznisz.
Meg tőlem se áll távol, hogy fizessek valakinek egy igazán jó szexért, szóval ezzel legalább megkeresem a rávalót.
10-es, neked olvasási vagy értelmezési zavaraid vannak?!
Olvasd már el még vagy kétszer a kérdést, hátha felfogod.
Igen!
Egyetemista vagyok szóval jól jön egy kis plusz pénz+ egy minimális biszex hajlamos is van
19f
Még tiniként volt 2 ilyen élményem.
1. Egy kifejeztetten jóképű srác kérte pisiljek a szájába. 15.000Ft kaptam. Még le is szopott.
2. Egy pasi azért fizetett hogy 1 órán át masszírozhasson. Kb havi 1x. Ezért 6000Ft kaptam. Akkor diákként napi 5000 lehetett keresni diákmelóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!