Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy éreztessem egy fiúval,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreztessem egy fiúval, hogy érdekel?

Figyelt kérdés
Akiről tudom, hogy vonzódik a fiúkhoz. Nekem barátnőm van, de vannak meleg érzéseim. Ez a fiú bejön nekem, és mióta tudom hogy ő is ilyesmi mint én, érdekel. Szoktam vele beszélgetni, fiúval nem flörtölhetek, meg fogalmam sincs hogy ismerkedjek.
2019. aug. 16. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
en ráirnék messengeren
2019. aug. 16. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnőd van, akkor sehogy. Dőntsd el mit akarsz. Nem vagy szabad.

Amúgy miért ne flörtölhetnél?

2019. aug. 16. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mondhatod a fiúnak, hogy érdekel téged. Legalábbis én meleg fejjel ezt tenném. Egyébként vonzalmat is érzel a fiúk iránt?
2019. aug. 16. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig flörtöléssel a legjobb kimutatni az érdeklődést.

De előtte szakíts vagy beszéld meg a csajoddal.

2019. aug. 16. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kell fiúval flörtölni. Miket mondhatok neki. Előbb ki szeretném deríteni, hogy mi vagyok. Mert lehet, hogy csak a fantáziámban jó ez a fiús téma.Legalább tudnom kellene, milyen egy csók fiúval ilyeneket. Nemhogy a barátnőmnek elmondani.
2019. aug. 16. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, nyílj meg nála: ennyi az egész!
2019. aug. 16. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Foglalkozz a csajoddal ne tedd tonkre egy masik srac életét!!!
2019. aug. 17. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!