Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első lenne, tudnátok segitenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első lenne, tudnátok segitenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ki szeretném probálni egy fiuval (passziv lennék:), kiszemelt meg van és tud is róla :).Kérdeseim azok lennének (neki nem akarom ezeket igy) ,hogy-

-hogyan izagassam fel...

-Szeretném h számba menne el...(lenyeljem) ha nem tetszik simán “folyon ki”és folytassam?

-utána mennyi idővel kezdjem el neki h újra hmm legyen neki

-belém élvezzen ha akar? (Semmi bajunk)

-nagy van neki nagyon 22cm (milyen pozba kezdjük),azt mondta h ő erősen csinálja úgy élvezi.

-sex közben elmegyek az gáz?

-meg van egy olyan akit megigertem neki mert egy “álma”...mikor elment a számban csinálom neki addig ameddig nem pisil...abbol ha le megy nem baj?

Köszi előre is

F 23

2019. aug. 15. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hetero nővagyok, de ha ez az elsőneked....nem kéne rögtön mindent bevállalnod. Olyan, mintha csak használni akarnának. Ez homo meg hetero kapcsolatoknál is gond lehet..
2019. aug. 15. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szintén hetero nő, ha elsőre keményen csinálja neked análbany akkor abból sztómazsák is lehet a végén meg egy összevarrt segglyuk, aminek passzivkent nemhiszem ,hogy örülnel. ha nem hiszel, olvass utana neten en lattam mar imyen híreket. es igen nekem is nagyon úgy tűnik,hogy csak használni akar. o mit igert? mert te mindent meg akarsz neki tenni elsőre o meg csak kijelentette,hogy keményen szereti. grat neki.
2019. aug. 15. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta h ő erősen csinálja úgy élvezi."

Szerintem sokkal fontosabb hogy mondjuk NE SÉRÜLJ MEG, minthogy neki kicsit jobb legyen... Én biztosan nem csinálnám olyan partnerrel, aki nem biztos, hogy figyelembe veszi azt hogy nekem mi a jó. Ebből a kérdésből nekem az jön le hogy nem látsz a rózsaszín ködtől, mindent meg akarsz tenni hogy jó legyen neki, míg őt csak saját maga érdekli.

2019. aug. 15. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Felizgatni kézzel / szájjal tudod

Igen ha a szádba élvez és neked nem izlik kopd ki nyugodtan ( en ilyenen sosem sertodtem meg)

Mennyi ido kell ujra az egyen fuggo (azonnal-30 perc kb)

Ha semmi bajaotok nyugodtan beled elvezhet

Nekem is hasonlo a meretem igy tobbnyire meglovagol a passzív így o erzi hogy mennyi mehet be , ha rutinosabb van aki plug ot hasznal

Ha szexkozben a passziv elelvez szerintem az nagyon jó dolog

A pisilést viszont én kihagynám mert abbol lehet gonnd , bar ha nem nyeled le akkor ha nektek ez kell akkor csináljátok

Sok sikert és használj magyon sok sikositot és az elején legyen turelmes hogy megazogd a méretét

2019. aug. 16. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok értelme nem lesz ennek a dolognak ha pasiként nem tudod hogy izgass fel egy másik pasit.

Szájba ha elég mélyre engeded jobban jársz ha nyeled.

Sok mindentől függ az újrakezdés.

Mi alapján tudja hogy nincs baja? Papírja van róla?

Remélhetőleg análisan szoktatod már magad egy ideje mert 22centihez általában 5-6centi vastagság dukál.

Ha szex közben elmész nem gáz, de életed leghosszabb percei jöhetnek amíg ő is elmegy.

A pisit nem kommentálom, tedd azt ha élvezed.

Meglátásom szerint ez elsőnek így qrva erős, egy közös maszti egymásnak előnyösebb lett volna...

30f/bi

2019. aug. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!