Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elítélendő-e a társadalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő-e a társadalom számára, ha nyilvános helyen abban vagyok, amiben én érzem jól magam?

Figyelt kérdés

Például ha egy férfi nyilvános helyen női ruhában, alsóneműben, ruha nélkül, jelmezben, vagy valami más olyan dologban van, amiben ő jól érzi magát. Tehát nem csinál semmit, nem mutogatja magát, nem zaklat másokat, csak nem a társadalom által elvárt öltözékben van. És most nem szeretnék különbséget tenni a fentiek közt, tehát egységesen értem mindezt, mert mindenkinek más az ami számára jó, tehát ne rekesszünk ki senkit, hogy ez igen, de az meg nem, mert szerintem ha elfogadóak vagyunk, akkor vagy mindegyik, vagy egyik sem.

Szóval elfogadhatónak kellene-e lenni szerintetek ennek?

2019. aug. 15. 10:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, szerintem amíg törvényt nem sértesz addig azt veszel fel magadra amit akarsz. Engem nem háborít fel bármilyen ruha van rajtad. Még az sem, ha fursuitban flangálsz vagy női ruhát veszel fel. Max megmosolyoglak. Meztelenkedni viszont csak a kijelölt helyen lehet, mert azzal közszeméremsértést követsz el. Ez törvény. a többi max jó ízlés kérdése. Szerintem az öltözködésbe nem szólhat bele senki ugyan úgy ahogy abba se, hogy mit eszel vagy milyen zenét hallgatsz. Te dolgod. Engem nem zavar/érdekel.
2019. aug. 15. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha a boltok női reszlegerol vásárolsz az nem baj, (bar ha emiatt nőnek is mondanad magad az elég... ehh...) de az alsónemű meg a csupaszsag abszolút nem fér bele. Nem csak te vagy a világon. Öltözz fel, legyél ápolt, gondolj a többi emberre. Maga a ruha nem számít.
2019. aug. 15. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Demokrácia: mindent szabad, ami másnak nem árt. A közterületen történő alsóneműben, vagy meztelen tartózkodás nem éppen ez a kategória (gyerekek is láthatják).

Tolerancia: elfogadni, ha másnak eltérő az értékítélete. Ne csak azt várjuk minket fogadjon el mindenki, de mi is fogadjuk el ha valaki nem úgy gondolkozik mint mi. Ha férfiként női ruhába szeretne öltözni, akkor tegye. Jogszabály nem tiltja. Azt viszont ne várja, hogy ezt mindenki más fogadja is el (legyen Ön is annyira toleráns, mint amennyire Ön várja hogy mások azok legyenek).

2019. aug. 15. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

A társadalomban kialakultak bizonyos írott és íratlan szabályok, amit egyesek valahogy mindig fel akarnak rúgni... Aztán fel vannak háborodva ezen, mert kirekesztik őket... Ilyen formában a törvényeket sem kell elfogadni... Nem gondolod, hogy az embernek bizonyos dolgokhoz alkalmazkodni is kell?

Én minimum röhögnék rajtad bizonyos esetekben...

2019. okt. 26. 14:22
 15/16 anonim válasza:
91%

Ez könnyű kérdés. A színházba kiölözöl, a nudista strandra Ádám kosztüm, utcára utcai ruha. Alkalomhoz illően kell mindig. Gondolom van valami etikai kódex ilyesmire.

Az, hogy férfinak vagy nőnek akarsz öltözni az már sokkal össze tettebb kérdés, amire nem fogsz egyhangú választ kapni, de általánosságban nem elfogadott. Amit gondolom észre vettél, mivel nem szaladgálnak travik minden felé az országban.

Hogy miért? Mert ilyen egy társadalom.

2020. febr. 24. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

"A társadalomban kialakultak bizonyos írott és íratlan szabályok, amit egyesek valahogy mindig fel akarnak rúgni..."Ahogy annak idején a nők is felrúgták azt az írott és íratlan szabályt, hogy a nő szoknyában a férfi nadrágban jár. Aztán meg is lehet nézni. Összeomlott a társadalom. Ja nem, nem történt semmi. Még mindig mozog a Föld. Csak annyi történt, hogy egy csomó nő sokkal kényelmesebben öltözködhet mint annak előtte és ha még mindig szoknyát akar venni azt is megteheti minden gond és probléma nélkül.

Én ennél sokkal szabadabban gondolkodom. A társadalomnak megvannak a szabályai amit a többség be is tart, mert ez számára is így kényelmes. Én akkor sem öltöznék női ruhába, ha társadalmilag elfogadott lenne és kifejezetten sértve érezném magam, ha kötelező lenne. Ennek megfelelően, ha valaki más másképpen szeretne öltözni, mint a többség, és ő ezzel boldogabb életet élhetne engem nem zavarna egy kicsit sem. Az egyetlen korlát a törvény. Meztelenkedni értelemszerűen törvénysértő nyilvánosan, de akinek ilyen vágyai vannak az meg fogja találni erre a megfelelő közeget és közösséget.

Alapvetően nem a ruhájuk alapján ítélem meg az embereket.

2020. febr. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!