Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel? Duci, vaskos, nagy combú fiúk for president! Rengő combok imádata rulez!
Figyelt kérdés
Én izgalmi állapotba kerülök, amikor duci, fiatal srácokat látok magam mellett biciklin elsuhanni, vaskos, hófehér, meztelen, rengő combokkal, amelyek teljesen kint vannak a rövidnaciból.2019. aug. 12. 17:20
3/10 anonim válasza:
És simogattál is már ilyen combokat? :)
4/10 anonim válasza:
Ha izmos,akkor lehet vaskos,amúgy inkább ne...
5/10 anonim válasza:
Ha ez izgat, akkor egészségedre :)
6/10 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a duci srácok 😋
A nagy pocak is tetszik 😜
28f
7/10 anonim válasza:
Én is pont így vagyok ezzel, ha egy pasi combjait akarom fogdosni, akkor Combot akarok fogni, nem pedig baseball-ütőt. :)
8/10 anonim válasza:
Aztaa, azt sem gondoltam volna hogy valakit felizgat a testem😯😜
9/10 anonim válasza:
Ilyen duci srác írhat nekem is, sem vagyok kicsi, de legyen a jelentkező is 120+ os minimum ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!