Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki izgat, ha egy pasi hájasabb vagy hízik?
Figyelt kérdés
Fordítva elég sokat hallani, hogy férfiakat izgat, ha egy nő hájas vagy meghízik. De van ez a "feeder/fat fétis" női oldalról is?
28/F
2018. jan. 31. 13:37
3/12 anonim válasza:
Ha van akkor annál valami nem stimmel. Normális embernek a kövérek nem tetszenek. Nekem a nagyon soványak sem
4/12 anonim válasza:
Ilyen lányok engem is érdekelnének :D
6/12 anonim válasza:
Nekem vonzo ha van mit fogni pl a hasan, ha van egy kicsi felesleg. De nem kövér!
7/12 anonim válasza:
Ha valaki hizlalna az dobjon egy privit.
8/12 anonim válasza:
Igaz én is duci/kövér vagyok (kinek hogy tetszik), de mindig tetszettek a duci pasik, lehetőleg legyen nagyobb nálam. :) Voltam vékony sráccal is, de nem jött be, mintha egy gyereket ölelgetnék. Én a rendesen megfogható, nagy testre szavazok.
9/12 anonim válasza:
Biztos van! Mindennek létezik ellentétje habár az érdekes higy ennyi férfi kérdező van és ilyen kevés nő. Vagy legábbis így teszik fel a kérdést. Ha akad errefelé ilyen lány/nő szívesen beszélgetnék vele erről is. :)
25/F
10/12 anonim válasza:
Nekem bejönnek a 100-130 kilós pasik is. Nem szexuálisan izgat, csak nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!