Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kötetek, aki kapott már ajánlatot arra, hogy valakit szadizzon pénzért?
Miért küldeném el a búsba? Elmondja, mit szeretne és mennyit ér meg neki.
Ha nem vállalnám, akkor sem küldeném el a búsba, csak közölném vele, hogy sajnálom, de nem vállalom.
40f
Pontosan mit kellene hagyni?
Lehet érdekel h eleget tudsz érte fizetni és nem zavar h hetero vagyok.
Igen, volt már rá alkalom. Mivel nekem is bejöm, ha szadizhatok mást, nem küldtem el.
18f
Szadizni szeretek aktívként, volt is rá többször alkalom.
Ezek ingyen, szimplán vágy miatt volt.
Viszont volt olyan, hogy valaki jó pénzt ajánlott volna érte, + fizette volna az útiköltségem is, csak az volt a gond, hogy több mint 100km-re volt.
A gondnál nem az utazásra célzok, csak sokszor beleestem abba, hogy utaztam az illető meg faképnél hagyott és még a telóját is kikapcsolta (nem ő, hanem mások), így e téren a bizalmam már nincs meg annyira.
Én már fizettem érte.
Volt aki elhajtott, de általában mivel szexet nem kérek és jól fizetek elfogadják az ajánlatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!