Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki a kinsey-skálán 4-es,5-ös számra sorolja be magát az tud heteró kapcsolatban élni?
Hat pedig eppen definialtad magad melegkent. Miert akarsz magadra eroltetni olyat, amit igazabol nem is szeretsz?
Ennyire azert ne erdekeljen mar, mas mit gondol. Csinald titokban akkor...25f
"Nem vagyok teljesen meleg, mert tudok lányokkal szexelni, meg van pár lány akit szépnek tartok. Egy valódi melegnek ez nem menne."
Dehogy nem. Melegként mondom ismerek ilyen embert mint amilyen te vagy. Meleg, viszont a társadalom belekényszeríti, hogy hetero legyen. Ő szex közben pasikra gondol, szerintem ilyen egy normális párkapcsolat? Nagy önzőség azért heteronak tettetni magad, hogy a társadalom elfogadjon, az meg pláne gusztustalan, hogy ezért egy nőt kihasználsz, elveszed tőle azt a lehetőséget, hogy egy olyan pasit találjon, aki valóban vonzódik hozzá.
Inkább meleg vagy, csak ahogy írtad "melegként nem tudnék élni".
Sok meleg párt ismerek, van remény, hogy te is találsz komolyat, de amíg nem fogadod el magad és nem ismerkedsz fiúkkal, addig erre nem jössz rá.
És végül: Ez a felcímkézés mire jó? Biszex vagyok, meleg vagyok stb. Nem mindegy? A lényeg, hogy úgy éld az életed ahogy boldog vagy és ne vegetálj.
Egy melegnek miért ne lehetne kertes háza, miért kéne albérletben laknia? :D
Tudom, tudom, megfogtam a lényeget, de tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!