Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oldmanus kérdése:
Ti hogy szoktatok felkészülni az anális szexre, hogy ne fájjon? Jövő héten randizom egy fiuval. És picit félek a behatolástol ff.60
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 02:35
2/6 anonim válasza:
Én sehogy nem készültem az elsőre. Spontán történt meg egy szopás után. Kicsit kellemetlen volt a behatolás, de nem fájt. Mikor már benn volt, élveztem, hogy bennem van.
3/6 Thillmin válasza:
Ezt értsük úgy, ujjal vagy dildóval még nem jártál odabenn? Ha az anális maszturbálást tudod élvezni, akkor valszeg a penetratív szexszel sem lesz gond. Nálam a felkészülés konkrétan a beöntésből áll. Hogyha lesz még olyan izgága (vagy inkább hirtelen) partnerem, mint amilyen a legelső volt, akkor meg fogom rá kérni, hogy szánjon időt az előjátékra is, mert nekem szükségem van rá, hogy el tudjak lazulni. Ha félsz, kérd meg a partnered ugyanerre!
4/6 A kérdező kommentje:
de már jártam odabent dildóvak és más pasi is...de z egy picit nagyobb mint a régiek. amikor elövette azt hittem rosszul látok...és ezt legközelebb belém akarja rakni
2019. aug. 7. 18:48
5/6 anonim válasza:
Ha voltak már benned, és tudod, hogy mennyire vagy tágulékony, akkor tudod, hogy mit fogsz bírni!
Ha megértő a partner, akkor biztosan úgy fogja csinálni, hogy ne kapard a falat kínodban, és nehogy valami gondod legyen az aktus után!
6/6 A kérdező kommentje:
éppen az, hogy tudom és ez már ránézésre is sok, de nagyon kivánom.
de rendes srác, csaak odafigyel rám
2019. aug. 8. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!