Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom azt mondja nekem hogy jól nézek ki lehet hogy meleg?
Figyelt kérdés
Találkoztam az egyik barátommal, beszélgettünk és mondta hogy milyen jól nézek ki, milyen jó a testalkatom. Meg hogy milyen helyes vagyok. Mindketten fiúk vagyunk.2019. aug. 6. 12:22
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy meleg, de nem hiszem. :D
Most találkoztam pl. pár napja egy fullheteró barátommal, akivel már rég találkoztunk, és azzal kezdte, hogy tök jól nézek ki, örül, hogy ilyen jó formában vagyok. (2 év szenvedés árán sikerült kicsit híznom, így már van bennem zsírszövet is néhol. Hogy mennyit zabáltam én ezért a kicsiért is... Mint a nagyétkű kutyák, akik már megmozdulni se bírnak, de azért még zabálnak. xD)
Nem hiszem, hogy bármit jelentene.
2/4 anonim válasza:
Nemrég én is találkoztam az egyik barátommal,és pont ugyan ezeket mondtam neki:D
3/4 ftf1983 válasza:
Ez szimplán elismerés. Nem kell mindent túlgondolni.
4/4 ftf1983 válasza:
1-es!
Irigyellek, hogy nem vagy hízékony. Én csak ránézek a kajára és már többet mutat a mérleg. Fogyni persze hatalmas kín és szenvedés árán tudok csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!