Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek vagyunk és egyszerüen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy_medve kérdése:

Melegek vagyunk és egyszerüen nem tudunk munkát kapni ez végett. Más is így van?

Figyelt kérdés

szomorú 6 honapja a párommal nem találunk munkát!

egyszerűen nem. akár hol jártunk és ez zavar hogy az iddentitásom végett nem dolgozhatok abban amit szeretek csinálni !

2019. aug. 4. 13:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

Ne egyszerre menjetek,,és ha lehet ne is egy helyen dolgozzatok...

Jótanács....

2019. aug. 4. 15:17
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Próbáljátok meg Szombathelyen a luk nevű céget. De jobban jártok ha külön jelentkeztek szerintem
2019. aug. 4. 15:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szardolog lesz majd hazudozni akkor is ha felvesznek.

Nem szabad sajnos felvállalni magatokat, munkahelyen csak baszogatnának és úgyis otthagynátok, ezt a HR is tudja.

Nem szabad tudniuk, tehát ne egyszerre menjetek interjúra. Külön-külön, az életrajz se egyszerre menjen be.

Az nem baj ha fura a kinézeted, esetleg látszik rajtad, de ne legyen melletted a párod.

Szar de mégszarabb lesz ha lesz munkád és titkolnod kell a párodat.

2019. aug. 4. 15:58
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem a kérdést... Szerintem kamu... Nem hallottam még olyan interjút, ahol rákérdeznének a szexulis identitásra...
2019. aug. 4. 17:48
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
Hogyan szerez tudomást a munkaadó arról, hogy melegek vagytok?
2019. aug. 4. 17:53
 16/23 A kérdező kommentje:

buzerátonak egyáltalán nem nézünk ki. elnézést de egy meleg férfi aki egy meleg pasit kedvel... sokszor nem azt nézi mennyire lányos .. hanem hogy mennyire férfias a kinézete .. s mi ilyenek vagyunk ! férfias kinézettel !

nem buzerátor meg nem nyavajgós kis tini fiucskák :)

2019. aug. 4. 22:15
 17/23 A kérdező kommentje:

egyebként ! Nagyon szépen kösszönöm a kommenteket ! vannak hasznos hozzá szólások !

s örülök hogy vannak megértő emberek !

csak annyi hogy kösszönöm.

2019. aug. 4. 22:22
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Próbáljátok meg ausztriát.mi is kinnt dolgozunk a párommal .és egy munkahelyen.mondjuk vendéglátásban.itt soha nem volt probléma.mi úgy pályázunk meg minden melót hogy beleírjuk hogy mi egy meleg pár vagyunk
2019. aug. 4. 23:37
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyemen, még a létesítmény vezető is tudja. Egyetlen kolléga sem csinált belőle problémát még... Sőt ellenkezőleg. :)
2019. aug. 5. 01:34
 20/23 A kérdező kommentje:
igen vannak olyan cégek akik ezt jo szemmel nézik cégek kik patronálják a melegeket !
2019. aug. 5. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!