Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a híres nevetes Magnum szauna?
Annyit olvasok itt róla, hogy lehet elmennék, de attól félek, hogy fertőzött igénytelen csúnya öregek lesznek csak, akik kihasználják a tapasztalatlan fiatalokat.
20 éves vagyok, izmos, aránylag helyesnek is mondanak, eddig nem voltak még fiúval, mire számítsak ha elmegyek?
Eléggé válogatós vagyok, vannak 40 év alatti sportos igényes helyes srácok ott?
Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem nem jó ötlet oda menni így elsőre.
Tapasztalatból beszélek, én 18 vagyok, twinkes alkatú, szőke, kék szemű.
Valszeg emiatt, de lehet h amúgy is ez lett volna, de még be se értem a szauna részlegre, már követtek.
Az idősebbek szeretnek fogdosni, követnek,a fenekedet fogdossák, vagy amit épp érnek.
Nem hiszem, hogy így elsőre jó ötlet odamenned, én is megbántam.
Egyébként ha így nézel ki nem fog gondot okozni neked a párkeresés. Az izmokra majdnem mindenki bukik, főleg a hozzám hasonló twinkes srácok, az h elég helyesnek mondanak meg nekem pl tökéletesen elég egy kapcsolathoz, ha jó a személyiséged, kellemes a humorod.
Én nem mennék oda semmiképp though.
2es
Köszi hogy válaszoltál, úgy látszik jól jól sejtettem milyenek vannal ott.
Mi lett veled végül?
Hazamentél, vagy hagytad hogy rádmásszanak az öregek?
Megvédtem magam :D
Szaunáztem egy jót, több félét is kipróbáltam a szaunákból.
Én aztán nem hagyom magam elüldözni :D
Egy most már kint élő barátom,pár éve hosszabb ideig is lejárt.
Akkor 23 éves volt és azzal dicsekedett, hogy volt éjjel, amikor 15-en is meg.....
Azt mondta, arcokra nem is emlékszik, csak érezte..
És akkor buszke volt rá, hogy tetszett az öregeknek.Akkor már kevésbé volt buszke amikor megkapta a pozitív leletet. Kétszer hozták vissza az életbe, rossz volt nézni, ahogy a csövek lógtak belőle, lefogyott, szörnyű volt. Családja kidobta, így kiment mosogatni nyugatra.
Nagy karrier, és nagy buszkeség.Sosem voltam ilyen szaunában, de be se tenném a lábamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!