Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen ez a híres nevetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a híres nevetes Magnum szauna?

Figyelt kérdés

Annyit olvasok itt róla, hogy lehet elmennék, de attól félek, hogy fertőzött igénytelen csúnya öregek lesznek csak, akik kihasználják a tapasztalatlan fiatalokat.

20 éves vagyok, izmos, aránylag helyesnek is mondanak, eddig nem voltak még fiúval, mire számítsak ha elmegyek?

Eléggé válogatós vagyok, vannak 40 év alatti sportos igényes helyes srácok ott?

2019. júl. 30. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem akarok lőítéletes lenni, de a helyedben kétszer meggondolnám. :) Az ilyen helyek a nemi betegségek melegágyai. A védekezésnek sajnos nincs idehaza kultúrája, és ehhez hasonló helyekre általában nem azok járnak, akik pusztán egyszer-kétszer szexelnének egy jót, és nem is azok, akik tartós partnert keresnek. Többségük az, akiben minden nap más jár. Ami nem is lenne gond, ha adnának a védekezésre.
2019. júl. 30. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak kiábrándítani, de szerintem nem jó ötlet oda menni így elsőre.

Tapasztalatból beszélek, én 18 vagyok, twinkes alkatú, szőke, kék szemű.

Valszeg emiatt, de lehet h amúgy is ez lett volna, de még be se értem a szauna részlegre, már követtek.

Az idősebbek szeretnek fogdosni, követnek,a fenekedet fogdossák, vagy amit épp érnek.

Nem hiszem, hogy így elsőre jó ötlet odamenned, én is megbántam.

Egyébként ha így nézel ki nem fog gondot okozni neked a párkeresés. Az izmokra majdnem mindenki bukik, főleg a hozzám hasonló twinkes srácok, az h elég helyesnek mondanak meg nekem pl tökéletesen elég egy kapcsolathoz, ha jó a személyiséged, kellemes a humorod.

Én nem mennék oda semmiképp though.

2019. júl. 30. 21:22
 3/9 A kérdező kommentje:

2es

Köszi hogy válaszoltál, úgy látszik jól jól sejtettem milyenek vannal ott.

Mi lett veled végül?

Hazamentél, vagy hagytad hogy rádmásszanak az öregek?

2019. júl. 30. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megvédtem magam :D

Szaunáztem egy jót, több félét is kipróbáltam a szaunákból.

Én aztán nem hagyom magam elüldözni :D

2019. júl. 30. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Egy most már kint élő barátom,pár éve hosszabb ideig is lejárt.

Akkor 23 éves volt és azzal dicsekedett, hogy volt éjjel, amikor 15-en is meg.....

Azt mondta, arcokra nem is emlékszik, csak érezte..

És akkor buszke volt rá, hogy tetszett az öregeknek.Akkor már kevésbé volt buszke amikor megkapta a pozitív leletet. Kétszer hozták vissza az életbe, rossz volt nézni, ahogy a csövek lógtak belőle, lefogyott, szörnyű volt. Családja kidobta, így kiment mosogatni nyugatra.

Nagy karrier, és nagy buszkeség.Sosem voltam ilyen szaunában, de be se tenném a lábamat.

2019. júl. 31. 05:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
En voltam mar egyszer, de nekem tok unalom volt. Vegyes felhozatal volt, mindenfele ember-kor-alkat. A top 5 pasibol tudtam volna valasztani is, mert nem nezek ki rosszul es kezdemenyeztek is, de ugy ereztem magam mint egy vasarlasra bocsatott termek, full szemelytelen es mkit csak az erdekel, hogy vki dobja mar le a torolkozot. Nekem ez igy full kiabrandito volt, es nem is csinaltam semmi olyat. 26f
2019. júl. 31. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A tisztasagra vedekezesre meg ahogy lattam kiemelkedoen vigyaznak, szoval attol ne felj. Meg ovszert is adnak.
2019. júl. 31. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
En evek ota lejarok a Magnumba,en szeretem azt a helyet,legtobbszor mindig osszejonn valami.Mindig vedekezek igy idaig meg semmit nem szedtem ossze.Probalkozni probalkozik mindenki de nem kell felned, nem fog teged senki megeroszakolni.47 /f
2019. júl. 31. 22:06
 9/9 anonim válasza:
100%
En 18evesen voltam, kicsit berugva kitalaltam hogy elmegyek, meg szuz voltam. Egy pasi majdnem megeroszakolt. Lealltam vele smarolni meg pettingelni (nyilvan egy szex szauna es ezert mennek oda az emberek) de tobbszor is elmondtam neki tisztan es erthetoen hogy ennel tobbet nem szeretnek. Leszoritott es megprobalta berakni, vegul valahogy sikerult kimasznom alola es elfutottam. Megertem hogy izgalmas es vonzo de en nagyon vigyaznek
2020. júl. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!