Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet találni tartós szexkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni tartós szexkapcsolatra vágyó férfit?

Figyelt kérdés
Inkább meleg vagyok, de van egy kis biszexség bennem. Ezért eldöntöttem, hogy megházasodom, de szeretnék egy férfi szeretőt. Vannak olyan férfiak akik ilyen viszonyba belemennének?
2019. júl. 29. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
ez az elkepzeles igy tenyleg eleg undorito. en nem lennek benne, max ha a masik fel is tudataban van es nem bannja
2019. júl. 29. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Na mesélj téged is férfiakkal csaltak, hogy ilyen dühös vagy? Vagy férfiakkal szeretnél lenni? Vagy nem tudsz olvasni? Esetleg nem vetted be a nyugtatót és jár az ideg benned?
2019. júl. 29. 19:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Társkeresőn biztos vannak mások is így.
2019. júl. 29. 19:53
 4/9 Rognar válasza:
100%
De akkor minek házasodsz meg?
2019. júl. 29. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm.nem értem.....!A 4 es kommenteddel meg is válaszoltad a kérdésed ,kedves kérdező!!!!
2019. júl. 29. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Kifejtenéd bővebben hogy mi az elképzelésed?akár privbe is!
2019. júl. 29. 20:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem most tervezem, de pár év múlva elkerülhetetlen lesz. Az feltűnő, ha egy férfi nem jár senkivel, nem nősül meg. Már így is muszáj volt összejönnöm egy csajjal aki járni akart velem, és mindenki kérdezgette hogy egy ilyen helyes fiúnak miért nincs barátnője. Nem rúghatom fel az életemet, hogy elköltözzek innen azért hogy talán legyen egy férfi társam. Testileg vonzanak nagyon a férfiak, szerelemre meg nem vágyok velük. Nekem az is jó ha megnősülök, lesz gyerekem, csak legyen egy férfi akivel összetudok járni szexelni. Egyébként ha elköltöznék sem lenne jobb mert mi garantálná, hogy találnék egy férfit akivel szeretjük egymást. Semmi. Van egy jó barátom aki testvéreként szeret, és mondom az ilyesmi is sokat jelent nekem. Ő heteró de sokszor megölel, ennek ellenére nem vagyok biztos benne hogy tudnék fiút szeretni.
2019. júl. 29. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Fogadd el magad, hogy meleg vagy, mert ezen nem tudsz változtatni.

Nagyon sok olyan van, aki társadalmi nyomás miatt megnősül, nagy nehezen gyereket csinál, de egész életében hazudik nekik, szenved, hogy minden nap megjátssza magát, majd egyszer elválik, de akkor öregen már késő lesz kiélni magad.

Nekem is kellett volna sokáig egy álbarátnő, akivel család előtt mutatkozok, mint egy béranya megszüli a gyerekemet és szép családban élünk majd mint a filmekben...de beláttam, hogy ez nem lehetséges.

2019. júl. 29. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, veled mi a legnagyobb baj? Ami miatt soha nem leszel boldog? (De ha a "terved" beválik, akkor lehet, hogy miattad még pár másik ember sem lesz az.)

Az, hogy mások életét éled.

Elcsépelt közhely, de igaz: csak akkor lehetsz boldog, ha a saját életedet éled. Egyébként is: nem csak a homoszexuálisok lehetnek agglegények.

Emellett bocs, de tényleg aljasság mást átverni az önző céljaidhoz. Ha a csaj tud róla, hogy ő csak kirakat, akkor tök rendben van. De eljátszani neki, hogy hú, de szereted, közben meg csak azért kell, hogy muter lenyugodjon, na, az ilyet nehezen nevezném embernek.

2019. júl. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!