Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki avatott már be "kíváncsi heteró"-t?
Pesti vagyok, biszex. Mikor 18 voltam, engem is egy biszex avatott be, aki 43 éves volt., Sok mindent köszönhettem neki.
Aztán úgy hozta az élet, hogy én is kezdtem keresni olyanokat, akik vevők az érzéki, nem durva, nem elkapkodott kezdeti lépésekre.
Abból a háromból, akikkel találkoztam és lett is valami, azok mind élvezték és eggyel évekig diszkrét kapcsolatom is volt, pedig nős volt. Mind a három jóval fiatalabb volt, de legalább találkoztak. Nem is tudnám azoknak a "kíváncsi" heteróknak a számát, akik írogattak, fogadkoztak, nagy szájuk volt, de mind eltűntek a találkozás előtt, magyarul gyávák voltak.
De talán nincs is kíváncsi hetero, csak elfojtott biszex.
49 F
Én is akadtam már össze ilyen fiúval. Bár ő nagyon fiatalka volt, tinédzser, én meg 22.
Igazából csak csókoloztunk, ennyi érdekelte. Eléggé élvezte, mert kB két órán át smároltunk. Nem állt fel neki közben, de nagyon nagyon tetszett neki, többször ismételtünk, de mindig csak csók volt, azt mondta h neki most ennyi is elég és jó.
Később írt, és mondta, hogy azóta pasikkal is szexel, és szeretne velem megint talizni, mert most már szeretne velem továbblépni a csókon, de nekem addigra pasim lett, szóval offoltam szegényt.
24f
igen egy volt oszttársam, nagy csajozó gép
de kiváncsi volt hogy a srácok tényleg jobban szopnak
és bebizonyitottam hogy tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!