Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy is van ez most? Heteró-,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez most? Heteró-, homo-, vagy biszexualitás?

Figyelt kérdés
Heterónak tartom magam, megnézem a lányokat, ők tetszenek, velük tudom elképzelni egyedül magam tartós kapcsolatban. Na de! Nem régiben megismerkedtem egy velem egyidős sráccal és minden klappolt. A lelki társam, legjobb barátom lett és nagyon kedvelem. Néhány napja egy buli után nálam aludt, vagyis velem, nem volt semmi csak feküdtünk, meg kell jegyeznem, hogy nem érezte kényelmetlenül magát, mondjuk én sem. Ott egy pillanatra elfantáziáltam, hogy mi lenne ha...Azóta foglalkoztat a szexualitásom kérdése. Ugyan a tények alapján biszex lennék, de más férfiak nem érdekelnek, csak ő, vele nagyon megvan az összhang és mindig olyan boldog vagyok, ha közösen töltjük el az időnket. Lánnyal is éreztem már így viszont. Nem tudom mi van, meg vagyok zavarodva.. 21f
2019. júl. 23. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Lehet, hogy pánszexuális vagy. Keress rá.
2019. júl. 23. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is pánszexuális lehetsz. Lehet ő az egyetlen srác aki egész életedben be fog jönni. Ő mit gondol a kapcsolatotokról?
2019. júl. 23. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Van benne valami...Folyton kérdezi, hogy mikor látogatom meg, mert mindig ő szokott jönni, mert viszonylag messze lakik. De mondta, hogy ha meglátogatom addig maradok ameddig szeretnék, akár egy hetet is. Itt is eljátszottam a gondolattal...de róla tudom hogy a lányok jönnek be, vagyis azt mutatja, mert mindig meséli, hogy ilyen-olyan lányokkal találkozgat, de azért általában nem a legheteróbb a viselkedése, lehet akkora tökéletes összhangban lennénk, hogy még szexualitásra is ő is ilyen?
2019. júl. 23. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha kedvelünk, szeretünk valakit, akkor működésbe lép az agyban az oxitocin hormon termelődése, ami erősíti az összetartozás érzését. Hasonló van, amikor az ember szereti a gyerekét, sőt amikor simogatja a kutyáját. Férfiaknál az oxitocin hormon merevedést idézhet elő, de ilyenkor tudni kell különválasztani ezeket a pozitív érzéseket a szexualitástól.
2019. júl. 23. 21:20
 5/11 A kérdező kommentje:
wow 3-as, sok válaszra számítottam, csak ilyenre nem. Az tény hogy szeretem és nem tudom mi lenne ha kilépne az életemből. Ő nem az a barát, akivel leülök meccset nézni és vállon vágom amikor a csapatunk gólt lő, hanem akivel ha hosszú idő után találkozunk, vagy búcsúzunk akkor még meg is öleljük egymást. Órákat tudunk beszélgetni, vele tényleg teljesen átszellemülök és valami tinilány leszek, ami szöges ellentéte annak, ahogyan kinézek és ahogyan viselkedem, hiszen mégis csak 21 vagyok. A többi barátom, akikkel nem érzek így, és tényleg olyanok, mint ahogy egy heteró férfinak valaki elképzelné a barátait, már ők is észrevették, hogy vele kivételezek, hogy ha van egy story azt mindig ő tudja meg először, stb...Jelenleg nincs barátnőm, nem is volt sok, 4 volt, abból kettővel én szakítottam mert nem igazán passzoltunk, egy elköltözött és megszakadt a kapcsolat, egy pedig szó szerint dobott, pedig vele hasonlóan éreztem, mint a szóban forgó sráccal. Lehet hogy meglépem és elutazok hozzá és meglepem, ha már ennyire mondta, hogy menjek, lehet akkor ki is tárok neki mindent...tényleg nagyon meg vagyok zavarodva, olyan friss még nekem ez a dolog, nem tudom mit gondoljak, eddig meg sem fordult a fejemben, hogy egy velem egyneművel legyek..aztán jött ő..
2019. júl. 23. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
*4-es
2019. júl. 23. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Írd meg mi történt végül! Nekem tetszik ez a történet aranyosak lehettek 😀
2019. júl. 23. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
En sem tudnek jobbat irni, mint az elottem valaszolok, csak azert irtam, mert en is kivancsi vagyok a vegere. De sok sikert! Ha valoban olyan joban vagytok mint ahogy leirod, akkor nem hiszem hogy ez elsulhet rosszul. Nwm hinnem hogy ezert megszakadna a kapcsolatotok.
2019. júl. 24. 12:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki, elmondtam, hogy el akarok hozzá menni és vár szeretettel, még szabit is vett ki, szabályosan remegek...:)
2019. júl. 24. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon izgalmasan kezdődik a sztori, várom a folytatást! :)
2019. júl. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!