Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez most? Heteró-, homo-, vagy biszexualitás?
Egyetemen, tavaly az albérletben nagyon jó barátok lettünk a lakótársammal. Ő 25, én 21. Ő heteró, én meleg. De ezutóbbit ő nem tudja. Erős a barátságunk, és állítása szerint ő tök nyitott, de neki is heterónak akarom láttatni magam (amennyire erre képes lehetek).
Próbáltam már közeledni felé (masszázs, közel ülni mellé stb) de mindig elhúzódott, hogy ez neki kellemetlen.
Egyikünknek sem volt még normális, komoly, tartós kapcsolata senkivel, úgy igazából, valszeg ezért keressük ennyire egymást. Mert amúgy nagyon hasonlítunk sokmindenben.
Ő gyógyszerésznek készül, én biológusnak. Nos, nálam az oxitocin hirtelen fellángoló, mára elmúló ragaszkodást idézett elő. Számára pedig én lettem a legjobb, legodafigyelőbb barát. De nem több, mert alkalmira sokszor talált lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!