Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nyaralás alatti ismerkedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralás alatti ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nyaralás alatt is szoktatok ismerkedni?(annak tudatában hogy tök messze vagytok otthonról, tehát a másiktól is messze lennétek.. Itt persze nem alkalmira gondolok)

Van esély valami komolyat találni?

2019. júl. 24. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Persze
2019. júl. 24. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
19%
Nem, igaz, hogy kb. gyerek voltam még, amikor utoljára barátnő nélkül mentem messzebbre kirándulni. Viszont neten szoktam ismerkedni, de amikor pár száz km-re lévő csajt találtam, az már úgy toj dolog volt.
2019. júl. 25. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
èn mindig szoktam ismerkedni, online vagy szórakozóhelyeken. Alkalmi mindig össze szokott jönni, nem is keresek mást ilyenkor, lévén, hogy mindig külföldre szoktam utazni. Van pár srác akikkel azóta is kapcsolatban vagyok face-n meg insta-n kereszül, néha dumálunk. Vannak nagyon jó emlékeim.
2019. júl. 25. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Még nem ismerkedtem így, de maximum alkalmi érdekelne. Idén a Balatonra megyek amúgy :). 24/F
2019. júl. 25. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!