Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai 18-25 éves lányok körében mennyire gyakori, hogy bejönnek nekik a 30-35 éves pasik?
A gyakorin: szinte semennyire.
Élőben: szinte mindig.
Eleinte a korosztályomhoz vonzódtam, de sokat csalódtam bennük, gyerekesek, buliznak-isznak-drogoznak-szexelnek összevissza. Ezért már csak 30-35 évesekkel ismerkedek, bár ott is vannak jócskán éretlenek, de általában lényegesen jobb velük, nem a szexre értem, az ugyanolyan, hanem viselkedésre.
23L
Nem azt mondom hogy csak az idősebbek jönnek be, mert a saját korosztályomban is van olyan aki bejön. Ha egy idősebb pasi jól tartja magát, kölcsönösen szimpatikusok vagyunk egymásnak, akkor adok neki esélyt.
20/L
Értelmes, gondolkodó férfiak csak 30 felett vannak. A huszonéves 40 kilós, páwa gyerekek semmire nem jók. Egy 30as férfival lehet beszélgetni, tudja mi kell a nőnek, szexuálisan is kielégítöbb. Tudja magát kontrollálni, odafigyel a partnerére is. Évek óta csak idősebb férfiakkal kezdek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!