Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek boldog lehet egy nő mellettem minőségi szex nélkül, ha?
Figyelt kérdés
Ha az előző barátjával már mindent kipróbáltak, és a csávó igazi csődör volt? Egy szép, csinos, és személyiségre is nagyon vonzó lányról van szó, akinél most lenne esélyem, de szexuális téren vannak bajok velem: méretem átlagos, inkább az alatti, de ezzel még nem is lenne baj, hanem hogy merevedési zavarral és korai magömléssel küzdök egyszerre, egyszóval csőd lennék az ágyban, lehet azt hinné majd a csaj, hogy szűz vagyok. Viszont minden más téren nagyon összepasszolnánk. Tudom, azt fogjátok írni, hogy ne sajnáltassam magam, meg minden, de évek óta dolgozom a problémán, és nem sokat javult a helyzet, az önbizalmam is nulla emiatt. A csaj megértő, meg minden, de azért szexben vannak elvárásai, mint írtam, és na... Szerintetek hagyjam inkább az egészet? 23 évesek vagyunk mindketten.2019. júl. 23. 11:12
1/10 anonim válasza:
ha... aszexuális. Egyébként baj lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát enyhén szólva sem az...
2019. júl. 23. 11:20
3/10 anonim válasza:
Kevés lennél neki! Depis akarsz lenni ha kidob ?
4/10 anonim válasza:
Ha szar a szex, akkor előbb-utóbb úgyis megfog csalni, hiába jöttök ki jól más téren.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gáz, ez van. Pedig megőrülök érte :(((
2019. júl. 23. 11:30
7/10 anonim válasza:
Én meg csak azért is megpróbálnám a helyedben, aztán a reakcióiból és egyéb jelekből úgy is látni fogod, hogy megtaláljátok e a közös nevezőt a szex terén ( is), vagy sem...
8/10 anonim válasza:
Van vesztenivalód? Nincs. Akkor hajrá!
Egyébként a medrési zavar orvosilag simán kezelhető, a korai magömlést pedig masuturbációval simán magadnak ki tudod “kezelni”
És a legelső szexnél kb 2 perc alatt elmentem. Ma már bármeddig el tudom húzni, pont akkor megyek el, amikor akarok.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a biztatás, rámfér most. Szerintem megpróbálom, hátha sikerrel járok, mert egyébként nagyon kedves és aranyos lányról van szó, ez talán az én problémámra is megoldást jelent majd.
2019. júl. 23. 15:32
10/10 anonim válasza:
Ha kellőképpen magadba tudod zúgatni a csajt, akkor kb fél-másfél év3d van, hogy orvosold a hibát, és lassan megtanuld mellette mindazt, ami a jó szex előfeltétele. Addig a szerelem mindent megold, de amint kezdenek lebomlani az érte felelős hormonok, azonnal kiütköznek a hiányosságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!