Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 centis kb. Ez a lányok többségének elég?
Lesz olyan aki emiatt fog velem szakítani?
Mivel magas vagyok így nekem a magas lányok tetszenek inkább.
Két információt osztottál meg magadról: azt, hogy magas vagy és, hogy kicsi a p..csöd. Ennek alapján mondjunk a jövődről véleményt?
50-50% az esélyed.
A többség inkább azt fogja gondolni hogy ez kicsi, mégha nem is mondja ki. De a nők egy kisebb részének (de azért elég soknak ahhoz, hogy reálisan találkozhass ilyen nővel) rendben lesz. Igen, lesz olyan az életedben, aki emiatt fog veled szakítani, erre inkább készülj fel.
Én is magas vagyok, 197 cm, de mellé 17 centis a pélóm, ami még mindig nem egy óriás, de rendben van. Ja és nekem is a magas nők tetszenek. Szóval neked szívás. De azért ne legyél öngyilkos, mert még ezzel is együtt lehet élni ami neked van
Nekem is 13cm, mégis évekig kitudtam elégíteni egy lányt.
Volt olyan hogy egymás után több menetet toltunk. Nekem már nem nagyon akart felálni, csak úgy félig max. Már épp mondani akartam, hogy pihenjünk egy picit, de csak nem akart leszállni :D így is elment.
Amúgy biztos lesz olyan, akinek nem elég. Szerencsére nekem eddig negatív tapasztalatom nem volt. De az tuti, hogy ilyen mérettel pár póz kilőve.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!