Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen fiatalon gyereket csinálni?
Nekem is vannak olyan volt osztálytársaim, akik abbahagyták a sulit mert jött a gyerek, gyors házasság, gyors válás, új pasi újabb gyerek stb.
De engem mondjuk nem nagyon hat meg, miért érdekelne azok mit csinálnak, akár véletlen, akár szándékos hülyeség, az ő dolguk.
3 féle ember létezik:
1. Családcentrikus, akik korán családotalapítanak, és tudják, hogy a gyereknevelés nem egy könnyű dolog, de albérlet és egyéb megoldás mellett is simán lehet, ahogy gyerek mellett szórakozni és egzisztenciát építeni is!
2. Semmiért felelőséggel nem tartozni akaró emberek, akik ráfogják az egzisztenia építésére a gyermektelenség és házasság szetségének elutasítását!
40 évesen arra eszmélnek, hogy szeretnék családot de már nem lehet, sebaj lombik...
3. A család segítségével megteremti az egzisztenciát, és a mai kor szelleme szerint 30 év körül családot alapítanak (ha sikerül, de tapasztalataim szerint ez is sokszor túl későn, és lombikprogram a vége)
Én 16 voltam, mikor teherbe estem, pedig használtunk durexet...
Szüleim beleegyezésével és támogatásával meg is szültem, most 38 vagyok, én vagyok az a 100bol 1, akit ez ösztönzött, nem pedig visszatartott.
Ma nem lenne olyan egzisztenciám amilyen van, ha nem lett volna kiért megteremtenem.
Amúgy fogorvos vagyok.
De amúgy azt nem is értem, akit a gyerek bármiben visszatart...
Utolsó! Ha ez igaz, te vagy az az elkényeztetett kis hercegnőcske, aki bármilyen baromságot csinált, a szülei elnézték. Tudod, mikor tudtál volna egyedül egyetemet végezni?
Amúgy egy 3 éves nem fog komolyan venni egy 19 évest. Te nem a 100-ból egy sikeres vagy, hanem egy szerencsétlen burokban élő gyerek, aki testvért szült.
F, 39
#6:
Azért mert te 39 évsen sem akarsz felelőséggel tartozni egy gyerekért, azért kár lehurrogni olyan embereket akik ezt becsülettel teszik!
Nem is tudom ki a gyerek...
Magam is 20 voltam, a kedvesem 18 amikor jött a tervezett első, lakás és minden nélkül!
Két évre rá pedig jött a második, szintén tervezve!
Albérlet, lakáskassza + hitel, majd saját lakás... (most több generációs családiház, ahol a szomszédaink a gyermekeink)
Kocsi, és közben munkával felépített egzisztencia!
Igen, gyerekek mellett!
Kedves kilences. Még majd seggre is ülök tőled, nem?
Nekem is két gyerekem van!!!!
Már az alapfelütés is baromság, hogy nem akarok felelősséget. De igen, csak nem a ma már nem élő apám és anyám kontójára!
Oktatni otthon a gyerekeid tessék, én nem kérek belőle!!!
FÉRFI, 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!