Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyaraláson veszítem el a szüzességem, akkor lehet gond?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy lehet annyira erős vérzés, hogy nem lehet fürödni tőle, meg ilyenek? Vagy ez hogy van? Segítsetek kérlek! Köszönöm a válaszokat2019. júl. 22. 01:15
1/8 anonim válasza:
Ha más nem, a cápákra vigyázz :d
2/8 anonim válasza:
Szerintem te még nem állsz készen...
3/8 anonim válasza:
gyerek vagy még.
Nem abból áll a nyaralás hogy elmész és kefélsz orrba szájba mindenkivel, ez csak a mesékben van. :D
4/8 anonim válasza:
Nem igazán értem az első 3 válaszolót... ennyi butát.. na mind1. Nekem volt pár ismerősöm akinek volt pici vérzés, volt akinek semmi. Szerintem ez változó, de próbálj úgy időzíteni, hogy lubickolás után, aztán akkor csak elmúlik a következőig :D Nincs jobb ötletem:)
5/8 anonim válasza:
Nem lehet gond. Nem egész nap fogsz vérezni, ha elveszíted a szűzességed, sőt nem is biztos h vérezni fogsz. Én sem véreztem.
L
6/8 anonim válasza:
Van is kivel? Vagy majd spontán összeszeded?
7/8 anonim válasza:
6-os, majd a lesben álló cápa... :D
8/8 anonim válasza:
Gondolom valami kigombolt ingű strandpapucsos horvát kannal szeretné meghágatni magát, aki úgy néz ki mint Rakitic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!