Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes cigány lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a cigány lányok, és szeretnék ismerkedni velük, merre kezdjem?2019. júl. 21. 23:34
11/25 anonim válasza:
Hős utca nyócker biztos találsz
12/25 anonim válasza:
Mindenhol ott vannak azok, csak a magyar lányok miatt nem veszitek észre őket:)
13/25 anonim válasza:
#3! szevasz földim, mizu, jó időnk van, nemde?
Amúgy cigány lányokkal a suliba érdemes, mint minden lánnyal, mivel le tudod imformálni, ha meg már nem vagy iskolás akkor társkeresnőn, de az ügye kockázatosabb.
21/F
14/25 anonim válasza:
Néhány tini cigány csaj megkereshetne engem is! Csodásak az ágyban! :) :) Volt már hozzájuk szerencsém egyszer vagy kétszer :)
15/25 anonim válasza:
En azt mondom hogy inkabb ne ismerkedj ilyen szarmazasuval, bar nem mindegyik egyforma vagy nem tudom. A csaladunkba is bekerult egy roma szarmazasu fiu es azota megkeseriti a testverem eletet es lassan a csaladet is! Volt hogy kessel fenyegetozott pedig mi bizalmat adtunk neki, megkedveltuk aztan kimutatta a foga feherjet! Nem tudunk tole szabadulni! :/
16/25 anonim válasza:
Én buszon ültem mellé, és szólítottam le,
Ennek 6 éve, 5 éve házasok vagyunk...
A családot nehéz volt megszokni, néha feltem is köztük, de rettenetes az összetartás es mindenben segítenek...
Pl viharban elszállt a fel tetőnk. Pénzünk nem vokt, hitelképesek sem voltunk, teljesen kétségbeestem. A népes család pedig 3 nap alatt megoldotta.
Mondjuk ők lováriak, rengeteg féle cigány van amúgy, mindet én sem ismerem.
17/25 anonim válasza:
15.ik vagyok, bar bevallom egyszer en meg leszoptam egy roma sracot, hat van kisugarzasuk az biztos! :) :/
19/25 anonim válasza:
Borsod vagy Szabolcs megye. Budapest VIII. IX. kerület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!