Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ki a legszexibb közülük? Jakabos Zsuzsanna, Kapás Bogi vagy Szilágyi Liliána?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 23:07
11/19 anonim válasza:
Szilágyi nem jön be, se külsőre, se a viselkedése. Jakabos és Kapás viszont mindketten nagyon szépek szerintem. Igaz, két teljesen eltérő szépség, Bogi inkább kislányos még mindig, Zsu meg amolyan klasszikus modellalkat.
12/19 anonim válasza:
Szilágyi Kilián ának a személyisége és a viselkedése is annyira taszító h a külsejét is elrontja, Kapás Bogi szép de azért Jakabos Zsuhoz senki se hasonlithato. Zsu komolyan olyan mint egy modell
16/19 anonim válasza:
Hát én nem tudom, Szilágyi Liliána nem ronda, de valahogy szép se.
A másik 2 meg nem az esetem.
Viszont Katinka, na ő atom szexi😍
17/19 anonim válasza:
mindkettő nagyon jő csaj megpakolnám őket együtt és külön külön is
19/19 anonim válasza:
Hát ha lefeküdnének velem akkor is és most is azt mondom,hogy mind a hárman jó kis punc..ik Izé akarom mondani csinos nők😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!