Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapi parti tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Barinőm rámbízta a 20 szülinapi partijának a megszervezését. Csak annyit mondott, hogy sok piát és sok spermát akar.
A kérdés az, mi ilyenkor a célszerűen megfelelő ivararány?? Lányok öten leszünk az ünnepelttel együtt. Hány fiút hívjak, hogy mindenkinek jusson, esetleg legyen kettő is valakivel ha arra támad kedve, de túl sok se legyen, de várni se jó ha valaki faszt akar.
Szóval van valakinek tapasztalata? Én még nem szerveztem ilyet, sőt nem is voltam ilyenen. De nagyon élvezem a szervezést! :)
Jelentkezőket nem kérek, azok vannak! Javaslatokat és tapasztalatokat kérnék!
2019. júl. 21. 22:56
1/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a priviket, de inkább ide... ;)
2019. júl. 21. 23:09
2/16 anonim válasza:
Ribik :) szerintem legyen 10 srác, pár lehet biszex is, úgy ők sem unatkoznak tuti
4/16 A kérdező kommentje:
Ha lenne 25 centid meghívnálak. De szerintem álmodni sem tudsz akkorát... ;)
2019. júl. 21. 23:14
5/16 anonim válasza:
De ha tényleg akkor meghívsz? :D
20/F
6/16 anonim válasza:
Ti “lányok” vagytok, ő meg 25 centi.
Szerintem nincs mit egymás szemére vetnetek.
8/16 anonim válasza:
1 lányra 5 pasi kell. Egy punciba, egy fenékbe, kettőt a két kezébe, egyet pedig leszopni.
10/16 anonim válasza:
Ja, tényleg akkora, nem kamuzok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!