Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet szokni teljesen a maszturbációról? Tapasztalatok?
Szerintem nincs értelme teljesen leszokni róla. 16-17 évesen szinte egész nap ezt csináltam volna, aztán ahogy egyre több teendőm és problémám lett, a vágy is enyhült, így örülök, ha néha van még kedvem hozzá. Talán nálad is az van, hogy nincs mivel lefoglalnod magad, unatkozol.
N
Szerintem igaza van az első válaszolónak. Én kicsit több mint egy éve kezdtem maszturbálni, mióta olvasom a gyakori kérdéseket. Hirtelen több lett a szabadidőm, és azóta, pedig már húsz éves elmúltam.
Megdöbbentő, hogy addig nem is hallottam olyanról, hogy a lányoknak is lehet maszturbálni...
Pedig addig is éreztem, hogy kellene, csak akkor még nem tudtam, hogy ilyesmit érzek.
Tehát kibírható, hogy nem csinálod. Csak foglald el magad mással és ne nyúlj magadhoz. Akaraterő kérdése. Vagy keress párkapcsolatot.
ez egy természetes dolog és jobb ha masztizol, mintha random srácokkal dugnál csak, hogy ne masztizz
meg a mennyiség helyett inkább a minőséget keresd
én rendszere szex mellett is vibrizem magam néha, már csak unaloműzésképp is.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!