Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha kinyalom magam? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha kinyalom magam? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon hajlékony vagyok,és elérem a puncim. Még nem nyaltam ki magam,félek hogy ez ciki nagyon.

2019. júl. 21. 21:31
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
15%
Még ha el is hinném,hogy ki tudod magad nyalni,akkor sem hiszem,hogy az olyan nagyon élvezetes lenne neked...én el se tudnék élvezni úgy,hogy ha fáj valamim,és tuti,hogy az ilyen mértékű nyújtózkodás eléggé fájdalmas lehet. De ha te képes vagy rá,akkor ne fogd vissza magad...
2019. júl. 22. 01:42
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem gáz, sőt neten jó pénzt is kereshetsz vele, en is megnéznem szívesen.
2019. júl. 22. 09:58
 43/43 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szuper! Egyáltalán nem gáz. Izgató.

Azóta sokszor kinyaltad magad? Milyen érzés? Szerinted sok gyakorlással képes lennél az ánuszodat nyalogatni?

2022. szept. 12. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!