Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy utaljak rá, hogy szexelni akarok velük?
A szomszédba vannak németek (egy hétig) és van 3 srác. 2 nagyon jól néz ki és gondoltam rá, hogy jó lenne velük szexelni. Az egyik nagyon nézett múltkor is. Próbáltam direkt úgy lenni h a fenekem kinyomom és lássák. Szerintetek megoldható lenne?
Arra gondoltam ha valamelyik elmegy én is elmegyek arra sétálni.
Kort privátba írok.
Csak mondd nekik ezt: Hallo Leute, ich bin alleine hier, darf ich da rüber gehen? (fonetikusan: halló lajte, ih bin álájn hír, darf ih da rűber géen?) A jelentése: Sziasztok, fiúk, magányos vagyok, átmehetek? A németek általában tudnak angolul, a többit megbeszéled velük.
Ha viszont nem akarsz sokat vacakolni a beszélgetéssel, hanem gyors eredményre törsz, mondd ezt: Hallo Leute, wollt ihr geblasen werden? (fonetikusan: halló lajte, volt ír geblázen verden?) Ez annyit tesz németül: Sziasztok fiúk, akartok egy szopást?
Szerintem más nem fog kelleni, se fenékkinyomás, se séta, se labda, se meztelen napozás.
Én voltam nyaralni Angliába. Barátokkal. Mondtam nekik hogy nem vagyok túl jól, így nélkül mentek délutáni programra. Mivel a szomszédban volt egy lány, és ahogy megláttam tudtam hogy akarom, láttam hogy ő sem vetné meg, mert mikor láttuk egymást, megharaptam a szám szélét és ő is az övét, majd megsimogatta a nyakát és nevetett.
Mikor a többiek elmentek, átmentem cukorért bikiniben. Nem, nem tudok angolul. Behivott és adott cukrot. "Véletlenül" szét jött a bikinim kötője,mutattam neki, aztán megfordultam megsimitottam a nyakát és adtam az arcára egy puszit. Végül csók lett belőle, aztán a zuhany alatt kötöttünk ki. Csengettek ajtót nyitott és azt mondta hogy "bother" ugye a fiútestvére. Aki először magyarázott valamit, végül elkezdtek csókolózni, nem értettem kb semmit. A srác az egyik fiókból kivett egy doboz gumit és megfogta a kezünket, hármas lett a vége, és 19 nem fogadott hívás.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!