Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek, hogy utaljak rá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jsbsnaj kérdése:

Szerintetek, hogy utaljak rá, hogy szexelni akarok velük?

Figyelt kérdés

A szomszédba vannak németek (egy hétig) és van 3 srác. 2 nagyon jól néz ki és gondoltam rá, hogy jó lenne velük szexelni. Az egyik nagyon nézett múltkor is. Próbáltam direkt úgy lenni h a fenekem kinyomom és lássák. Szerintetek megoldható lenne?

Arra gondoltam ha valamelyik elmegy én is elmegyek arra sétálni.

Kort privátba írok.

2019. júl. 21. 15:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Jobban érdekelne a tested privátba, mint a korod. 😊
2019. júl. 21. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Ha napozol akkor feléjük fordulva néha simogasd meg a puncidat!
2019. júl. 21. 16:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj át, és mondd, hogy: szex, he?
2019. júl. 21. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak mondd nekik ezt: Hallo Leute, ich bin alleine hier, darf ich da rüber gehen? (fonetikusan: halló lajte, ih bin álájn hír, darf ih da rűber géen?) A jelentése: Sziasztok, fiúk, magányos vagyok, átmehetek? A németek általában tudnak angolul, a többit megbeszéled velük.

Ha viszont nem akarsz sokat vacakolni a beszélgetéssel, hanem gyors eredményre törsz, mondd ezt: Hallo Leute, wollt ihr geblasen werden? (fonetikusan: halló lajte, volt ír geblázen verden?) Ez annyit tesz németül: Sziasztok fiúk, akartok egy szopást?

Szerintem más nem fog kelleni, se fenékkinyomás, se séta, se labda, se meztelen napozás.

2019. júl. 21. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én voltam nyaralni Angliába. Barátokkal. Mondtam nekik hogy nem vagyok túl jól, így nélkül mentek délutáni programra. Mivel a szomszédban volt egy lány, és ahogy megláttam tudtam hogy akarom, láttam hogy ő sem vetné meg, mert mikor láttuk egymást, megharaptam a szám szélét és ő is az övét, majd megsimogatta a nyakát és nevetett.

Mikor a többiek elmentek, átmentem cukorért bikiniben. Nem, nem tudok angolul. Behivott és adott cukrot. "Véletlenül" szét jött a bikinim kötője,mutattam neki, aztán megfordultam megsimitottam a nyakát és adtam az arcára egy puszit. Végül csók lett belőle, aztán a zuhany alatt kötöttünk ki. Csengettek ajtót nyitott és azt mondta hogy "bother" ugye a fiútestvére. Aki először magyarázott valamit, végül elkezdtek csókolózni, nem értettem kb semmit. A srác az egyik fiókból kivett egy doboz gumit és megfogta a kezünket, hármas lett a vége, és 19 nem fogadott hívás.

23L

2019. júl. 22. 01:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Mesélj! Átmentél? Összejött valami?
2019. júl. 25. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!