Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknél még 15 év párkapcsolat/házasság után is van szex (és jó)?
Arra vagyok kiváncsi, hogy vannak-e itt olyanok, akiknél 15 évinyi együttélés után is működik még a szex.
Nálunk szerencsére igen:)
Még most, 15 év után is, egyéb elfoglaltságainktól és fáradtságtól függően, heti 3-4 alaklom van átlagban. Persze, ha nyaralunk, vagy szabadságon vagyunk, akkor ez több.
Hogy mi lehet a titok? Ezen már én is sokat gondolkodtam.
Sokat változtunk az évek alatt mindketten, de talán pont ez a titok is.
Érettebbek, elegánsabbak, lazábbak vagyunk már, mint 20 évesen.
Emelett nem hagytuk el magunkat, mindketten fittek vagyunk, sportolunk, otthon sem topis ruhában vagyunk egymás előtt, adunk magunkra.
És mivel a rendszeres szex miatt teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk mindketten, ez nagyon erősen kihat magára a párkapcsolatra is.
Nálatok ez hogy van?
Hány éve vagytok együtt, kívánjátok-e még egymást, átlagosan mennyi szex van és mi a "titkotok"?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!