Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy szoktam fogdosni a saját cicim?
Figyelt kérdés
Jó érzés fogdosni és nagyon érzékeny a bimbóm is.
Ez leszbikus hajlam?
2019. júl. 21. 13:58
11/26 anonim válasza:
En is szeretem fogdozni,megis hetero vagyok. 18/L
12/26 anonim válasza:
Mi lenne abban a leszbiség, ha a SAJÁT melled fogod?
13/26 A kérdező kommentje:
Jó érzés a cicimnek is és tapintását is szeretem, pedig nem valami csodás mellek. 😅
2019. júl. 21. 14:10
15/26 anonim válasza:
Nincs ebben semmi. Ennyi erővel mindenki aki magához nyúl, legalább biszex hanem leszbikus vagy meleg.
Nem ettől lesz valaki leszbikus. Még ha másét is megfogod szerintem akkor sem garantált a biszexualitás főleg fiataloknál. Nálunk a koliban volt ilyen, mégis egyedül én voltam/vagyok leszbikus. (Többiek heterok)
Szóval nyugodj meg, ez nem annak a jele.
19L
16/26 mantis religiosa válasza:
Akinek elég nagy van hozzá, az meg is nyalogatja néha. :-)
17/26 anonim válasza:
Én is szoktam fogdosni a farkam. Miért is ne lenne normális?!
19/26 anonim válasza:
Teljesen normális. En is csinálom onnantól kezdve hogy elkezdett nőni 9 evesen. Jó erzés fogdosni maszírozni őket. Neha még mast is. Nincs ezzel semmi baj sem. 23L
20/26 anonim válasza:
0%-ban hasznos a valaszom. Vicc,nem Tudom,miert kell lepontozni,velemenyt irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!