Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek van "pikánsabb" lánybúcsús, legénybúcsús sztoritok?
Figyelt kérdés
Nekem van jópár, akit érdekel, annak mesélek 😉2019. júl. 20. 16:02
11/26 anonim válasza:
#Viki435 - lánybúcsúban mit kerestek fiúk? :o
12/26 anonim válasza:
Ugyan ezt akartam kérdezni én is! 🤷🏼♂️
13/26 anonim válasza:
Jaj te vagy az aki mindenhova azt írja, hogy "szívesen mesélek csajoknak".
Szegénykém, vajon hány valódi nőnek sztorizhattál eddig... :D
14/26 anonim válasza:
A fiuk farkara mindig rament valaki, meg ugy is, hogy fiatal lanyok is voltak a bulin. Sex is volt, volt, hogy a menyasszonnyal, de altalaban masokkal :)
15/26 anonim válasza:
Vágül is milyen jó hogy egy magcsalással kezdődik a szép házas élet :D
16/26 anonim válasza:
Én lánybúcsún próbáltam először lánnyal/lányokkal.
17/26 anonim válasza:
Érdekes. Jó kis sztorikat találnak ki itt a pasik. Persze majd a menyasszony lesz*p mindenkit az esküvő napján meg lefekszik mindenkivel. Álmodozzatok csak.
18/26 anonim válasza:
Baratnom lanybucsujan 3 fiú dugott meg. 20L
19/26 anonim válasza:
18as: meég mindig nem értem, lánybúcsún mit kerestek fiúk...
20/26 anonim válasza:
Mikor gimis voltam ketten megdugtak szendvicsben a sportos fiúk az emeletről!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!