Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csókolóznátok legénybúcsús srácokkal?
Figyelt kérdés
Na szóval, holnap lesz a legénybúcsúm és néhány fantasztikus feladat előre kiszivárgott :) Többek között találnom kell három csajt véletlenszerűen az utcáról, akik hajlandóak velem csókolózni.
Csak kiváncsiságképpen: Lányok, ha hozzátok odamennének egy ilyennel az utcán, belemennétek? :)
2018. máj. 26. 13:49
1/10 anonim válasza:
Eloszor elkernem a neved, hogy bejelolgesselek facen, megkeresnem a menyasszonyt es elmondanam neki, micsoda mocsokhoz megy hozza.
2018. máj. 26. 13:55
2/10 anonim válasza:
Kedves #1!
A legénybúcsú erről szól.
Én ugyan nő vagyok, de a lánybúcsúk sem szoktak nagyon szolidak és szűziesek lenni...
Ne legyél már ennyire korlátolt.
2018. máj. 26. 14:05
3/10 A kérdező kommentje:
1es egy kretén, a menyasszonyomtól megkérdeztem, hogy neki van-e bármi gondja ezzel, mondta, hogy semmi, ez egy vicces buli, ami erről szól.
2018. máj. 26. 14:30
4/10 anonim válasza:
# 1 -es
Mit gondolsz a mennyasszony a lánybúcsún mit fog csinálni? Monopoliznak?
Ők is biztos hoznak vetkőzős fiúkat akik között lesz olyan jól megkeféli.
Ne legyél már ilyen maradi ....
2018. máj. 26. 15:49
5/10 anonim válasza:
Milyen szánalmas életük van egyeseknek, hogy még a házasság előtti "búcsúkon" is idegenekkel csinálnak hasonlókat. Nekem eszembe nem jutott ilyen. Az meg, hogy titeket az sem zavar, hogy a másik mit csinál idegen pasikkal, csajokkal az meg megint minősít benneteket. Undorító
2018. máj. 26. 16:07
6/10 anonim válasza:
Remélem, hogy ez egy kamu kérdés...
2018. máj. 26. 16:21
7/10 anonim válasza:
# 3
Hogy lenne ezzel baja a menyasszonyodnak amikor ő is szét fogja magát kuratni a lánybúcsún.
2018. máj. 26. 16:22
8/10 anonim válasza:
A leánybúcsú és a legénybúcsú a szórakozásról szól, de bizonyos keretek közt kell, hogy zajljon. Ha szeretem azt a lányt akit feleségül veszek, akkor mi értelme lenne megcsalni a házasságunk előtt? Vagy egy másik szemszögből: ha házasságig hűséges voltál, akkor nem hülyeség kicsit épp előtte elcseszni? Nem tudnám megcsinálni. De hála Istennek nem vagyok egyedül ezzel a nézetemmel, nehezen, de lehet még találni olyan nőt, akinek a szíve tiszta és az esze a helyén van :) és vannak még valamilyen értékei.
2018. máj. 26. 16:35
9/10 anonim válasza:
1# vagyok
Lanybucsun legrosszabb esetbe jol lerszegednek de eszembe nem jutna massokkal kavarni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!