Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy farok látványa önmagában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy farok látványa önmagában mennyire tud izgalomba hozni egy nőt?

Figyelt kérdés

2019. júl. 20. 14:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egy szimpla farok, aminek nem ismerem a gazdáját, az nem hoz lázba. Viszont a páromé, akit szeretek, és tudom milyen jó vele a szex, imádom szopni, stb, az felizgat. Csak magában is, ha pucéran mászkál előttem, de ha beszélgetünk a szexről pl, és látom, ahogy mereven áll neki, mikor hozzá sem értem még, na az mégjobban beindít.
2019. júl. 21. 02:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Bocsánat véletlenül elküldtem a választ, mielőtt befejeztem volna. Törölni persze nem lehet...
2019. júl. 21. 05:23
 23/29 anonim ***** válasza:

"#18 Ezt olyannak is meséld, akinek a felesége 30 év házasság után megpattan egy jóval fiatalabb csődörrel. Mert tuti ott sem a farok dominál.. Elég sok ilyenre van példa manapság."

És szerinted ez érv amellett, hogy egy nőt önmagában egy farok látványa beindít??

Szerintem pont a pénisz puszta látványa az, amiben legkisebb különbség van egy X éves és egy nála 10-20 évvel

fiatalabb férfi között, ha egyáltalán van.

Lehet nagy különbség a testük között, a libidójuk között, a potenciájuk között, a szexuális teljesítményük között.

De te elhiszed magadnak, hogy ha egy nő 30 év házasság után megpattan egy fiatalabb csődörrel, akkor a farkának a látványa volt az, ami erre motiválta??

2019. júl. 21. 08:41
 24/29 anonim ***** válasza:
83%
A csajoknak nem annyira a farok a lényeg, hanem az, hogy KI van a másik végén.
2019. júl. 21. 15:33
 25/29 anonim ***** válasza:

En szeretem a parom peniszenek a latvanyat :D de hat akkor mar nem csak nezegetem :)

Szoval az ove hatarozottan beindit

Egy random penisz nem tud erdekelni

2019. júl. 21. 17:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Szimplan egy farok nem.mivel ugy nez ki mint egy naked mole-rat(nem tudom magyarul)

De ha a tulajdonosa tetszik akkor igen

2019. júl. 22. 16:05
 27/29 anonim ***** válasza:

ha szép akkor engem nagyon fel tud izgatni

imádom nézni :D

főleg a masztis videókat

2019. júl. 26. 00:59
 28/29 TumTaker válasza:
Barátnőm már a látványtól is átázik😂🌚
2019. júl. 26. 03:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Engem csak a farok giffek. Azt imádom mikor lehúzzák a bőrt és kifolyik a precum, vagy amikor éppen élvez. De egy kép engem sem hoz lázba.
2019. júl. 26. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!