Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy farok látványa önmagában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy farok látványa önmagában mennyire tud izgalomba hozni egy nőt?

Figyelt kérdés

2019. júl. 20. 14:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akkor a nők kevésbé vizuálisak ilyen téren mint a férfiak?
2019. júl. 20. 15:03
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Semmennyire. Esetleg ha bejön a tulajdonosa.
2019. júl. 20. 15:04
 13/29 anonim ***** válasza:
60%

Semennyire.

De ha pénisz képet küld magáról, az utal a személyiségére, és onnantól nem érdekel a tulajdonosa.

Ellenben:

Ha érdekel az ember, megismerte, jópofa, érdekel milyen lenne meztelenül. (nem kifejezetten a farka érdekel akkor sem)

2019. júl. 20. 15:06
 14/29 anonim ***** válasza:
68%
Ha a párome akkor nagyon, ha idegen semennyire
2019. júl. 20. 15:07
 15/29 A kérdező kommentje:
De akkor az hogy van, hogy vannak oldalak ahol pasik kiraknak farok képeket és a nők kommentelnek rá és ott mind el vannak tőle alélva, és olyanokat írnak hogy "hmmm, érezni akarom" meg ilyenek?
2019. júl. 20. 15:17
 16/29 anonim ***** válasza:
89%

Példa:

Van egy étterem, pocsék a kaja. Az összes ismerősöm szerint pocsék ott a kaja. A szomszéd asztalnál ülők szerint is pocsék a kaja.

Az online értékelés szerint viszont 4,5 az 5-ből

Gondolom a pincérek munka után pozitív értékeléseket írnak...

2019. júl. 20. 15:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy mind kamu lett volna. Meg régebben és is csináltam olyat igaz nem vagyok rá utólag büszke, hogy kamu profillal beregisztráltam egy ilyen oldalra és egy eléggé nem átlagos farok képét tettem ki és elég sok nővel sikerült úgy beszédbe elegyedni, olyanokkal is akik eredeti profillal simán kinyomtak.:) Volt amelyik találkozni is akart volna már néhány óra chatelés után. Na meg voltak még elég durva reakciók is, de ezekbe most nem akarok belemenni../
2019. júl. 20. 15:29
 18/29 anonim ***** válasza:
48%
Ostobak ezek a pasik azt hiszik a nők a farok latvanyra indulnak be! Semmit nem tudnak a nőkről!
2019. júl. 20. 15:36
 19/29 A kérdező kommentje:
#18 Ezt olyannak is meséld, akinek a felesége 30 év házasság után megpattan egy jóval fiatalabb csődörrel. Mert tuti ott sem a farok dominál.. Elég sok ilyenre van példa manapság.
2019. júl. 20. 15:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Egy szimpla farok, aminek nem ismerem a gazdáját, az nem hoz lázba. Viszont a páromé, akit szeretek, és tudom milyen jó vele a szex, imádom szopni, stb, az felizgat. Csak magában is, ha pucéran mászkál előttem, de ha beszélgetünk a szexről pl, és látom,ahogy mereven áll neki,
2019. júl. 21. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!