Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha szex közben a pasi kérdés nélkül átrakná punciból popsiba?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 11:26
11/15 anonim válasza:
Biztos tudni akarod?
Szerinted ?
Kérdés nélkül csak úgy .
Ami azt jelenti hogy nem történt meg az előkészítés
Nem volt anális izgatás, tágítás, és síkosítás..
Magyarul szűken szárazon...
Instant végbél repedés...
Komolyan az ilyenek miért élnék nemiéletet!.?
És csodálkoztok hogy, sok lány tart tőle.. Hát amit ilyen barmok élnék a Földön addig ne is lepődjetek meg..
De amúgy kérdező te mit szolnál ha én csak úgy szárazon betörném a segglikad egy dildoval úgy h nem beszéltem meg veled ?
13/15 anonim válasza:
volt egy pasim, nagyon kicsi farokkal, nah ő megcsinálta, élveztem
14/15 anonim válasza:
Elszállna a bizalom. Soha többé nem látna.
15/15 anonim válasza:
Jo eselyel a pasi rá fázna mert utána úszna a "trutyiba"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!