Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor szexeltettek utoljára?
Öhm, becstlakozhatok? :D
Szóval ne szexelnek a barátommal x évig, mert az "qrvás"? Ez azért kicsit necces, tehintve, hogy elviekben volt már párkapcsolatod, akivel -, ha követjük a gondolat en eredet - nem szexeltél, mert a szexelő nő egy "ösztönqrva", ami számomra elképzelhetetlennek tűnik, bár egészen biztosan vannak ilyen párkapcsolatok is. /impotens pasi, frigrid nő, aszexuális személy okán pl./
Elhiheted, nem tart senki annak pár rendkívül intelligens itt válaszolón kívül 😂
Tudok én kultúrált is lenni, csak az a töménytelen ostobaság, amit itt olvastam kihozta belőlem az "olcsó kis r****ot" - azt hiszem így fogalmaztál. Gondoltam felveszem a stílust, mivel az ilyen "ösztönk****zó" csak ebből ért.
Mondanám, hogy további szép estét kívánok, de nem tudnék ekkorát hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!