Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ízleltétek már meg a a saját spermátokat?
Figyelt kérdés
Csak őszintén. Kort is írhattok!2019. júl. 19. 16:01
21/31 anonim válasza:
Kíváncsi voltam milyen az íze? Szerinten jó, ezért is szerethetik a csajok.
23/31 anonim válasza:
Nem akarom megsérteni senki, de aki a saját spermáját ízlelgeti abban biztosan van némi fokú biszex hajlam, anélkül eszébe se jutna.
24/31 anonim válasza:
Mert aki a saját fikáját megette kiskorában az is biszex? Mindegy hogy milyen testnedv ha van gusztusa hozzá egye meg, nem zavar senkit. Ha más spermájára lenne rákattanva akkor már inkább bi. Valahogy nem terveztem felvenni az étlapra egyiket sem. Nyilván ha pisztolyt szegeznének a fejemhez megkóstolnám mivel a sajátom, de egyelőre jó a pörkölt helyette.
25/31 anonim válasza:
Nem értem miért kell ennyi miatt téves következtetéseket levonni minthogy, biszexek/homokosok azok akik megkóstolják a saját spermájukat, nagy ügy, gyanítóm a nők jelentős része megkóstolta már a saját hüvelyváladékát akkor ők most biszexek/leszbik, hagyjuk már...
Az hogy a sajátomat leteszteltem az egy dolog, más spermájától undorodnék, 90%-os eséllyel el is hánynám magam ha rákényszerítenének valahogy hogy leszopjak egy faszit, az anál szex meg még nővel is taszít szóval erről ennyit.
26/31 anonim válasza:
szájbaélvezés után szoktam csókolózni a barátnőmmel, nincs ezzel bajom. 42f
27/31 anonim válasza:
Sokszor eszembe jutott már maszti közben, de mikor elélveztem, már soha nem volt hozzá kedvem. Az előváladék viszont fincsi sós 😊
29/31 Kajak53 válasza:
Persze, még gyerekként kiváncsiságból. És nem volt rossz izü. A barátnöm nem nyeli le mindet, a maradékot visszacsorgatja a számba és úgy smárolunk, nyaljuk-faljuk egymás ajkait, mig eltünik az egész.
30/31 anonim válasza:
23-as ízleld meg és megtudod! 19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!