Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szeretik, miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy van-e olyan köztetek, aki maszturbálás után lenyalja a puncinedvet az ujjáról?
Mi olyan jó ebben?
18/F
2019. júl. 19. 15:30
2/12 anonim válasza:
Én megszagolom, hogy ellenőrizzem, minden oké.
3/12 anonim válasza:
Ne mondd, hogy fúj, a saját tested nem undorító. Nem a székletet és a vizeletet ízleled ilyenkor, hanem a saját kéjnedved, olyan mint a pasi spermája. Attól is undorodsz?
4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó én is gondolkoztam ezen, hogy tul.képpen mintha a saját spermámat nyalnám le magamról..
2019. júl. 19. 15:56
5/12 anonim válasza:
Volt ra példa hogy megkóstoltam, pusztán kivancsi voltam milyen az ízem.
6/12 anonim válasza:
Néha fordul elő hogy lenyalom, nem minden maszturbálás után.
Izgató és kíváncsi vagyok hogy milyen.
7/12 anonim válasza:
Én nem nyalom le a saját nedvemet.
8/12 anonim válasza:
jesszus lehetnék öntelt is, akkor se tenném. sosem hallottam még ilyenről, hogy ez jó..
9/12 anonim válasza:
Én is nyaltam már le pusztán kíváncsiságból. Semmi undorító nincs rajta szerintem. Ez kb olyan mint mikor a pasi kinyal, és utána megcsókol.
10/12 anonim válasza:
Általában akkor szoktam amikor a vőlegényemnek simogatom magam,vagy videot csinálok neki.Semmivel sem másabb,mint azután bekapni,hogy bennem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!