Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zokog a barátnőm szeretkezés után? Azt mondja nincs baja és ez neki jól esik. Normális ez?
Figyelt kérdés
Nem szeretném faggatni, már így is elégszer kérdeztem, de gyakran zokog miután abbahagyjuk a szeretkezést.
Nem pityereg, szó szerint zokog, aztán kb fél óra és mintha kicserélték volna, energikus, boldog, stb.
Nem igazán értem.. sosem láttam még ilyet.
26 éves
2019. júl. 19. 14:01
11/22 anonim válasza:
Az örömömben sírt hogy végre leszálltál róla!
12/22 anonim válasza:
Férfiak is tudnak orgazmus után zokogni, csak mondom. Én nő vagyok, és nem szoktam, szóval nem, nem mi nők vagyunk érdekesek.
14/22 anonim válasza:
Ketlem hogy normalis, szerintem keressen fel egy szexualpszichologust.
15/22 anonim válasza:
Én nem zokogok, de nekem is kiszokott jönni a könnyem közben.
Ez csak a boldogságtól és a felszabadult hormonok miatt van, nem kell aggódni.
16/22 anonim válasza:
Nálam nem általános, de nagyon mély érzelmi töltésű szeretkezés után én is volt már, hogy elsírtam magam, de közben nevettem. :D Szerintem ez ilyen érzelmi túltöltődés.
17/22 anonim válasza:
Tizenévekig volt egy nőm, aki nagyon erősen ragaszkodott hozzám, de a kapcsolat az én részemről egy idő után kihűlt. Én már szakítottam volna, de lustaságból, hiúságból még összejártam vele. De a gyöngédség már hiányzott a szavaimból, és ezt ő nagyon nehezen viselte, unszolt, hogy mondjam, szeretem. Egy szeretkezés csúcspontján kimondtam, mert abban a pillanatban úgy éreztem, hogy igaz, és ő zokogott, nyilván a boldogságtól. Szégyelltem magam...
18/22 anonim válasza:
Néha én is bekönnyezek. De én általában elkezdek röhögni és össze-vissza vigyorgok :D így "nyugszom le". Szimplán csak túltöltötted és ezzel adja ki, ne foglalkozz vele. Bújjatok össze nyugodtan, simogasd és szeretgesd meg =)
19/22 anonim válasza:
Jo nagy debil némelyik itt . Es akkor mi van ha zokog? Orgazmus utan elofordulhat .
20/22 anonim válasza:
Teljesen normális, több barátnőm is volt így, nem minden orgazmus után, de mikor eget rengető volt, örömükben sírtak. Örömkönnyek szó szerint, örülnek, hogy valaki nem csak akar de tud is törődni velük és megadja nekik a legnagyobb gyönyört. Ügyes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!