Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek a magas pasik mennyire jönnek be?
Figyelt kérdés
Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2019. júl. 18. 20:02
11/20 anonim válasza:
184 cm magas vagyok, de már nem nagyon hinném, hogy növök még.
18F
12/20 anonim válasza:
Mi el 180 cm vagyok bejönnek. L
13/20 anonim válasza:
Csak azok jönnek be:D
173cm, vékony
14/20 anonim válasza:
Nagyon bejönnek.
170 cm magas vagyok és átlagos alkatom van.
15/20 anonim válasza:
Nálam a két méter volt a cél 194-nél megálltam 😂
23/f
16/20 anonim válasza:
188-190cm a maximum, afölött már túl magas. 166cm vagyok.
18/20 anonim válasza:
A felhőkarcolók, vagy az aránytalanul magasak nem jönnek be, de amúgy legyen nálam magasabb, mert egyrészt úgy érzem magam biztonságba mellette, másrészt úgy mutatunk jól. Én 170 cm vagyok. 22/L
19/20 anonim válasza:
165 cm vagyok, 50 kg kb.
Szeretem ha magasabb tőlem a pasi legalább annyival, hogy nyugodtan felvehessek akár egy 10 centis magassarkút is és még akkor is legyen kicsit vagy sokkal 😅 magasabb tőlem.
20/20 anonim válasza:
170 cm vagyok, barátom 195 cm
átlagos testalkatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!