Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő az ha valaki későn veszti el a szüzességét?
Nem azért nem szexelek mert nem akarok, hanem mert nem találok lányt. Nagyon gáznak érzem már, lányok ti elítélitek az ilyen fiúkat?
Szerintetek is az lenne a normális ha mindenki 15-16 éves korától rendszeresen dugna?
#9,#10 vagy nők vagy önámitó szűzek, akik azt hiszik hogy majd jön a szerelem...
Nem fog. Vagy tökös vagy és legkésőbb 18 éves korodig lerendezed ezt, pontosabban min 2-3 csajt vagy bukod ezt a hobbit és lelkisérült nyomorult toprongy leszel , mint rengetegen. Csak a csajok mondják a varj az igazira dumat meg a nem baj ha később leszel túl tajta mert náluk másképp müködik a biólogia és a megitélése is ennek a dolognak.
#12 te nagyon agyhalott lehetsz.
Attól még mert egy fiú 18 éves koráig nem K*r orrba szájba, attól még nem lesz egy szar később. Csak az ilyen id*óta faszok véleménye miatt hinnék ezt.
Igen b"szd meg vannak olyan fiúk akiknek igen is számít, hogy mondjuk ne egy k*urvával veszítsék el a szüzességüket.
De ezek szerint te vagy egy érzelmileg és agyilag nulla ember.
20 évesen veszítettem el a szüzességem, az első barátnőmmel. Már 4 éve vagyunk együtt, és tökéletes minden. Te ny*morult.
#13 a válaszod van szereplő b+ és csillagok számából látszik hogy te valóban egy intelligens ember vagy.
Megjegyezném hogy az orrba szájba és az 1 db között óriási különbség van . Ahogy írtam is . Az pedig hogy te 24 évesen összesen 1 nővel voltál nem hiszem hogy olyan maximálisan követendő példa . Rá foghatod érzelmi alapra is de tény hogy a gimnáziumba és az egyetemen is egy maradék csaj jutott neked. Remelem hogy boldogok vagytok de azt minden normális fiatal tudja hogy a kamasz kor a felfedezésről , a rombolásról szól. És mint ahogy említettem nem arról beszélek hogy bárkivel a disco wcbe , minden hónapba mással , hanem hogy legalább 3-5 kapcsolat és 1-2 alkalmi kell hogy legyen ebbe a korba. Ha te úgy érzed hogy pont megtaláltad az igazit örülök neki, de mivel soha nem voltál mással ezért nincs összehasonlítási alapod.
A kérdés nem a szerelemről hanem a szexről szól !
Soha senki nem mondta azt, hogy ennek így kell lennie. Nincs szükség ahhoz, hogy legyen 3-4 partnered, meg 1-2 alkalmid, hogy normális szexuális életed legyen.
És nem maradtam ki semmiből, hála Istennek, ugyan is szerencsére a párommal tökéletesen megegyezik az ízlésünk a szex terén.
És legalább nem estem át olyan problémákon, hogy rossz volt a szex stb.
A középsuli és az egyetem nekem arról szólt, hogy a hobbymnak éltem. Mellette buliztam, és teljesen jó volt nekem így is.
És így visszagondolva se bánom azt hogy nem volt 8 barátnőm vagy 5 alkalmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!