Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más fiúja is a fitymájában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúja is a fitymájában tartja a makkját szex közben? A barátom azt mondja neki így kényelmesebb, mert amúgy túl érzékeny és akkor fáj neki, egyébként le tudja húzni, de nem szereti úgy, ez normális?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon furcsa volt az elején. Nincs fitymaszűkülete, mert volt már orvosnál és fizikai rendellenessége nincs a péniszét illetően.

Más fiú is szokott így szexelni, vagy az ő makkja lehet érzékenyebb mint a többieké? Lehet csak nekem furcsa ez?

2019. júl. 18. 15:16
1 2
 11/11 Diavolino44 ***** válasza:
50%

Hali,

Nem, nem normális. Viszont abszolult érthető a részéről, hogy így cselekszik. S amíg ez kielégítő a szex mindkettotok számára addig nincs gond. Viszont szerintem lesz. Idővel, mikor kicsit idősebb lesz, s jobban fog hagyatkozni arra, hogy fizikai inger is fog kelleni a mentális mellett.

S bar, értem amit a 10-és irt. De az orvostudomány jelenlegi állása szerint erre nincs gyógymód. Ha későbbiekben gond lesz ebből, keressen meg, leírom én hogyan csináltam. De ezt neki kell el határoznia mert kemény meló.

2019. júl. 18. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!