Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A punci nedv édes vagy sós ízü?
Figyelt kérdés
Tehát nem a punci, hanem a nedv!
Minden lánynak más íze van?
2019. júl. 18. 13:21
12/20 anonim válasza:
Sör (kesernyés :D), sós, ízetlen, édes. Ilyenekkel találkoztam eddig.
13/20 anonim válasza:
Az enyém nagyon édes mindig :D
14/20 anonim válasza:
Nem figyeltem meg, de nem volt rossz amiket eddig nyaltam ;) Inkább arra figyelek, hogy a lánynak jó legyen, nem arra milyen az íze, de majd legközelebb... ;) ;)
Remélem lesz valaki lány aki felajánlja a punciját erre ;)
15/20 anonim válasza:
#4 Akkor nem nyalhatsz valami jól. Elég szar ha a pasi csak a csiklót nyalja. Olyan mintha szopásnál csak a makk lenne bekapva/szopkodva.
16/20 Iphon2020 válasza:
44 év és rengeteg partner után mondom, hogy semleges. Azonban a ciklus előre haladtával válltozik az íze és a szaga is. Jahh és kényeztetni pedig mindenhol ildomos, meghálálják a nők ezt elhiheted. Még valami, a partnert szőröstül, bőrödtül szeretjük és ebbe a szaga, illata, íze is beletartozik....
17/20 anonim válasza:
Marquez rezes tisztaságízként jellemezte a punci ízét, s én sem találtam még frappánsabb meghatározást.
18/20 Barnabas333 válasza:
Ha fiatal a nő vagy csak akkor édesebb. De ha dohányzik sokkal előbb lesz keserűs sósabb...42 f
19/20 anonim válasza:
Nem egyforma ízű, nagy különbségek vannak. Én a semleges ízűt szeretem. Volt egy barátnőm akinek olyen finom volt hogy majd elélveztem nyalás közben a puszta ízétől.
20/20 anonim válasza:
A jó, egészséges (ebbe beletartozik hogy nem dagadt, nem hord műszálas bugyit) csajoknak finom. Nagyon enyhén édeskés. Ha keveredik a hüvellyel,akkor savanykás
Kérdező,miért érdekel ez? Leírod nekem privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!