Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jó az embereknek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GigiDiAugustino kérdése:

Miért jó az embereknek az édes hármas?

Figyelt kérdés
Szerintem borzasztóan undorító és elmebeteg aki ilyenkre gerjed hogy a szerelme mellett mást dugjon vagy más dugja a szerelmét
2019. jún. 23. 17:59
1 2
 1/16 anonim válasza:
67%
minél mocskosabb annál jobb
2019. jún. 23. 18:00
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell tikolni a megcsalást négy f.fi vagy női kéz simogatása sem lehet olyan rosz érzés
2019. jún. 23. 18:06
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Szívesen kiprobalnam.
2019. jún. 23. 18:07
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg borzasztóan undorító és elmebeteg, aki egy valós jelenségen pörög. Ráadásul átlátszó a kérdésed, ez külön szánalmas.
2019. jún. 23. 18:08
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Hát aztán? Mindenki gerjeden arra, amire akar :D Mondom úgy, hogy engem ilyen nem izgat.
2019. jún. 23. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Mert olyan szinten vannak és egyátalán nem szerelmesek.

Teljesenen egyetértek veled.

2019. jún. 23. 18:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
És ha valaki nincs senkivel együtt és úgy csinálják? Mert pld ki akarták próbálni?
2019. jún. 23. 18:16
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Szingliként kipróbáltam volna, mert mindent ki kell próbálni. Párkapcsolatban már nem.
2019. jún. 23. 18:18
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem mindenhogy undorító, akár kapcsolatban, akár nem.

Normális ember ilyet nem csinál. Nem is engedek ilyen embereket a közelembe, mert ez nekem nagyon alacsony szint.

2019. jún. 23. 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Szegényes, redukált szexualitás, kisajátítása a partnernek testileg.. Aki így éli meg a szexualitást és nem nyitott semmi egyéb dologra annak lehet furcsa de undorító az undorító szót használni rá.

Aki külön tudja választani a szerelmet a szextől, a szeretkezést a szexualitástól, és valami újat becsempészni, annak mindenképp inkább egy pluszt ad.

Mai világban sok az álszent, képmutató ember, aki meg akarja mutatni ő mennyire tökéletes, erkölcsös, holott ugyanúgy csak egy jelentéktelen senki.

Az élet más területein rengeteg undorító dolgot tesz, de most ide jön és ide röffenti, hogy aki másképp látja a dolgokat, mint ő az mennyire undorító.

Igazából az ilyen ember a szánalmas.

2019. jún. 23. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!