Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Edes harmas! 2fiu 1 lany. Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edes harmas! 2fiu 1 lany. Mi a velemenyetek errol? 20/L

Figyelt kérdés

1. Milyen ebben a felallasban egy edes harmas?

2. Kinek volt benne resze mar?

3. Milyen volt?

4. Mennyiben masabb?

Esetleg ha van kedvetek, sztorikat is meselhettek. Akar reszletesen is 😃

2018. nov. 5. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%
Nekem 2l es 1 fiu felallas volt :) szivesen ujra élném
2018. nov. 5. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Ketten kényeztetnek, dupla élvezet. Ha szereted a kényeztetést. Neked nem lesz sok dolgod, csak add magad.
2018. nov. 5. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Csak 2 lány és 1 fiú.
2018. nov. 5. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem volt rossz, 2szer voltam ugyanazzal a párral. 100 km-t utaztak hozzám mind a kétszer, szóval szerintem élvezte a lány a dolgot.
2018. nov. 5. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
Ugye tudjatok hogy feltehetoleg egy 20f nak irjatok a valaszokat?:)
2018. nov. 5. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

#5: tévedsz!

max 15f

2018. nov. 5. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
Férfiként a két férfi egy nő felállás izgat inkább,de csak is heteró alapon.
2018. nov. 5. 17:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Tevedtek!!! 20eves lany vagyok es itt ul mellettem a pasim csak azert kerdeztem:) egyutt vagyunk kivancsiak a dologra! ;)
2018. nov. 5. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Volt pozitív és negatív élményem is belőle.

Negatív volt amikor a pasi végül benyögte, hogy ő biszex dolgokat is akar, mint heteró mondtam, hogy akkor részemről ennyi. Ott elkezdett szabadkozni, hogy jó akkor mégse, csak simán dugjuk meg ketten a barátnőjét. Egy ideig működött is de amikor észreveszed, hogy a másik pasi direkt olyan pózokat vesz fel ahol mindig valahogy hozzád ér meg hasonlók akkor már zavaró.

Másik negatív élmény, amikor a csaj akarta mindenképp ezt kipróbálni, buliba szedtük össze egy haverommal. Felmentünk lakásra majd nekiálltunk és végül leállt a csaj, hogy mégsem erre vágyik.

Ezzel nincs is baj, csak már rá voltunk készülve.

Jó élmény is volt pár a neten talált meg egy pár akivel pár alkalommal összejártunk. Eleinte kicsit feszengés volt de hamar összeszoktunk. Plusz amikor tudod, hogy a másik pasi nem akar tőled semmit akkor több dolog belefér, akkor kevésbé zavar, ha olyan pózok vannak ahol összeértek. A biszex pasival pl viszolyogtam volna tőle ha a csaj azt kéri ketten legyünk egy lyukba, ezzel a párral gond nélkül ment, vagy épp amikor állva elölről és hátulról egyszerre dugjuk a csajt és a lendülettől néha összekoccannak a herék. A csaj számára más élmény,élvezetes tud lenni akkor is ha az egyik pasi hamarabb elmegy mert azt a pár percet amíg menetkész lesz újra eltöltheti a másik pasival.

Persze egy párként ennél a felállásnál sok múlik az összhangon a bizalmon és, hogy közösen válasszák ki a harmadikat.

F

2018. nov. 5. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

Ez kimaradt:

Ha kell tudok ajánlani ismerkedős oldalt, vagy ha van kérdésetek írjatok nyugodtan.

2018. nov. 5. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!