Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edes harmas! 2fiu 1 lany. Mi a velemenyetek errol? 20/L
1. Milyen ebben a felallasban egy edes harmas?
2. Kinek volt benne resze mar?
3. Milyen volt?
4. Mennyiben masabb?
Esetleg ha van kedvetek, sztorikat is meselhettek. Akar reszletesen is 😃
Nos nekem volt részem ebben a felállásban kipróbálni magam és mindenképp egy újszerű élmény volt, viszont semmiképp sem lehet elvonatkozni a személyes gátlásoktól!
Természetesen férfiként maga az élmény hasonló az 1/1 felálláshoz annyi különbséggel, hogy nehezebben férsz el!
Mi a haversráccal kényesen ügyeltünk arra, hogy a helyzethez képest minél távolabb kerüljünk egymástól, hiszen heteroként nem minden álma a férfinak, hogy dugás közben 4 here koccanjon és egymásnak súrlódjon két zacskó!(szerintem). A leányzónak, viszont hatalmas élmény volt a dolog, hiszen nem mindennapi dolog, hogy egyszerre két férfi kényeztesse, bár ülni nem igen tudott utána. Természetesen nekünk is jó volt, de inkább egy fiatalkori extrém móka volt a dolog mint egy új függőség kezdete. Legjobban a "partiba vágtuk" szavakkal tudnám leírni az érzést amit mi éreztünk a haversráccal. Szép volt, jó volt, de egyszer kipróbáltuk és elég volt. Itt térnék rá a párkapcsolati hatásra egy picit, mert ez a legfontosabb része a dolognak. A leányzó a fent említett haversrác régi ismerőse/szexpartnere volt én pedig újonnan ismertem meg, tehát semmiféle érzelmi kapcsolat nem volt köztünk (még akkor) csak is szexuális túlhevültség! Tehát így mind 3 részről eltudtunk vonatkoztatni bármiféle féltékenységtől, vagy szerelemféltéstől. Viszont, hogy ez egy normális szerelmi alapokon nyugvó párkapcsolatba mennyire fér bele, arról fogalmam sincs és nem is igen ítélhetem meg, mivel ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Egy szónak is száz a vége, ha mindenkinek jó akkor senkinek nem rossz! A történet része a dolognak nem egy nagy durranás. Egy házibuliban ismertem meg a leányzót akivel az első pillanattól kezdve megvolt az a bizonyos szexuális vibrálás.
1 hónap múlva pedig egy ugyanilyen házibuli alkalmával feldobta a labdát a leányzó és 18 évesen mondanom sem kell, hogy kapva kaptam az alkalmon. Magát az aktust nem részletezném gondolom mindenki el tudja képzelni. A haversráccal olyan pózokat vettünk fel figyelve egymás testének távol tartására, hogy Csollány Szilveszter olimpiai gyűrű gyakorlata gyenge csuklómozdulatként hatott mellette! Az érdekesség a történet végkimenetelében, hogy az amúgy akkor 28 éves leányzó valahogy belém szeretett és hát nyilván tudtam, hogy nem lesz egy hosszú távú kapcsolat, de tegyék a férfiak a szívükre a kezüket 18 évesen? Hát még a legyet is reptében! Lényeg a lényeg ennek a kis édes hármasnak köszönhetően a leányzóval összejöttem, aki koccolta a haversrácot (a szeretőjét) és egy igen-igen tartalmas fél évet töltöttünk együtt. Tehát végszóként jó ez a dolog,de veszélyes! Remélem nem untatok senkit halálra a kis monológommal. Hát ennyi lett volna az én történetem nagy vonalakban további részleteket, csak privátba!
2l 1 fiu volt már, de csak mi foglalkoztunk vele orálisan akkor, 2fiu 1l még nem volt, de izgalmasnak tartom. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!