Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, az undorító, hogy nem egyformák a kis szeméremajkaim?
Figyelt kérdés
Annyira hogy az egyik kilóg a másik meg egyáltalán nem.2019. júl. 17. 22:03
1/26 anonim válasza:
Igen undorító, csak a tökéletes lányokat szeretem.
2/26 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a véleményedet.
2019. júl. 17. 22:05
3/26 anonim válasza:
Nálam nem opció hogy milyen inkább az hogy a szexben milyen!
4/26 Noren1989 válasza:
Ha ez az egyetlen jellemződ, akkor innentől csak egy szexuàlis segédeszközként tudok tekinteni ràd.
Nos, a kérdésed nettó faszsàg.
6/26 anonim válasza:
Ugyan már, a mi heréink sem egyformák, sőt, olykor az egyik teljesen lóg, másik meg feljebb kúszik. :D
7/26 A kérdező kommentje:
Kedves Noren. Nem ez az egyetlen jellemzôm természetesen. Csak érdekel, hogy általában mennyire fogadják el a férfiak ezt a problémát.
Látom megoszlanak a vélemények, de mindenki válaszát nagyon köszönöm.
2019. júl. 17. 22:15
9/26 StevenUp válasza:
Csak ennyit lehet/érdemes tudni rólad?
Mert effektíve nem zavar, csak nem mindegy hogy ki hordja...
10/26 anonim válasza:
Nekem se egyforma a ket kisajkam, eddig nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!