Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van hogy szex után bedagadnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hogy szex után bedagadnak a szeméremajkaim. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kicsit be is pirosodik, fájni is épphogy csak szokott. Férjnél vagyok, nem szexelek félre.
2015. okt. 3. 20:08
 1/7 RRR ***** válasza:

régebben is volt ilyen??

eléggé csúszós,nedves vagy??

nem váltottatok másik gumira,bár akkor nem csak az ajkaiddal lenne gubanc?

2015. okt. 3. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet h amiatt van h nem vagy elég sikos és kidőrzsöli. Nekem is volt már ilyen és ilyen esetekre van hámosítom amivel utána bekenem és semmi baja másnapra.
2015. okt. 3. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Régebben is volt ilyen, aztán elmúlt, most megint előjött. Síkosítót használunk, mert elég száraz vagyok. Nem használunk óvszert, fogamzásgátló tablettával védekezünk. Akkor lehet tényleg kevés a síkosító. És milyen hámosítót ajánlnál?
2015. okt. 3. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem ami legjobban bejött sikosito az, valami 3in1 masszázsgel. Nem tudom pontosan, viszonylag nagy kiszerelés, nem minőségében hanem mennyiségében nagyon megéri az arat.
2015. okt. 3. 21:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Durex síkosítót használunk.
2015. okt. 3. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, ha naponta szexeltünk :/ Mármint ugye az igénybevételtől fájt. Én estére - persze ha már tuti nem lesz semmi- popsikrémmel kentem be máskor. 23/L
2015. okt. 5. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a túlzott vehemencia az oka, nálunk is megesik néha. :)) Sikosítónak én szőlőmagolajat ajánlanék, mi is azt szoktunk használni ha szükséges. :)
2015. okt. 5. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!