Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti általában miért hagyjátok el (nem keresitek) a nőt miután szexeltetek vele?
Figyelt kérdés
5-ször randiztam egy pasival, megvolt közöttünk a kémia, úgy tűnt, hogy komoly szándékai vannak: mondta, hogy jó lenne elmenni valahova nyaralni az idén, jövőben pedig valamilyen eseményre stb. Gondoltam, hogy együtt vagyunk az 5. randi végén lefeküdtünk. . Azóta nagyon ritkán keresett, és ha keresett is, rövidre fogta, azt mondta, hogy sok a dolga stb.
Tényleg olyan rossz lehettem az ágyban?
2019. júl. 17. 20:26
11/12 anonim válasza:
Annyira nem volt jó veled, mint amilyen sokáig ismerkedtetek és ez csalódást okozott neki.
12/12 anonim válasza:
Nem értem az ilyen pasikat. Ha nem jó a szex akkor megpróbéálom mégegyszer hátha máskor jobb de undorítónak tartom ha valaki lebegtet, tehát nem mondja ki hogy vége vagy nincs tovább de ott tart a polcon ha a másikkal nem jönne össze akkor még ott legyél. Komolyan kíváncsi lettem rád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!