Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! A visszafogott, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A visszafogott, nem sminkelő, "természetes" de csinos, szép, jó alakú lányt választanátok szexre (vagy többre is), vagy egy kihívóbbb, kisminkelt, keveset takaró ruhákban járó, jó alakú lányt?

Figyelt kérdés
Írjatok mindenképp kort. :)
2019. júl. 17. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az attól függ..

Mert vannak olyan szerepjátékok amik az egyikre, másikak pedig a másikra illenek jobban:)

28Ffi

2019. júl. 17. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
visszafogott (26)
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Első, utálom a sminket. Ha belsőre is jó akk aztán tuti nyerő :)
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Én a kihívóbb lányt választanám bár nekem a külső teljesen mindegy de ha kihívóbban öltözik az nem jelenti azt hogy másnak is oda adja magát(remélem) de én szeretem ha egy nőnek van véleménye és felvállalja, és aki bátor annyira hogy kihívóan öltözik ő ki is tud állni magáért.. 40 f
2019. júl. 17. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Amelyik jobban bejön külsőre - miután más infó nincs - ha nagyjából egyforma, akkor a visszafogottabbat.
2019. aug. 3. 06:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindenképp visszafogottat. Ők valahogy izgalmasabbak:)

38F

2019. aug. 5. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!